USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Огляд моделей Honor: усі переваги найпопулярніших смартфонів*

5 Березня 2020 12:15
Нещодавно Honor представив новий смартфон View 30 Pro — флагманську модель із вражаючою камерою, що посідає 3 місце серед інноваційних девайсів за версією DxOMark. Окрім того, не втрачають популярності й такі перевірені моделі, як Honor 8x, Honor 8s та Honor 8a.

Розглянемо детальніше функціонал цих гаджетів у нашій статті.

Honor 8x: чому варто придбати гаджет

Потужний смартфон honor 8x із двома сім-картами та 8-ядерним процесором поєднує в собі інноваційні технології та практичний дизайн. Цей гаджет має IPS-матрицю, 6,5-дюймовий екран із роздільною здатністю 2340 x 1080. Батарея, ємністю 3750 мАг, дозволить вам тривалий час працювати з пристроєм.

Дві камери — 20 Мп та 2 Мп. А якісні селфі та відеоконференції реально створити з фронтальною камерою на 16 Мп.

Смартфон має сканер відбитків, модуль 4G та підтримує мультитач.
Honor 8s: переваги бюджетного телефона

Стильний смартфон honor 8s на 9 Андроїді забезпечує комфортну та автономну роботу. 4-ядерний процесор дозволяє швидко працювати одразу з кількома додаткам. Батарея на 3020 мАг зберігає енергію та забезпечує роботу на цілий день.

Безрамковий дисплей 5,71 дюйма відображає яскраву та контрастну картинку, а режим захисту зору вберігає від перевантажень. 13 Мп-камера створює чіткі знімки, у тому числі нічні, пейзажі, портрети з ефектом боке.

Honor 8a: плюси фунціонального смартфона

Пристрій honor 8a — технологічний та стильний Android-гаджет із восьмиядерним процесором, котрий щодня вирішує основні задачі. Скляний корпус із металевою рамкою робить смартфон надзвичайно міцним. Діагональ 6.09 дюйма та роздільна здатність 1560x720 демонструють якісне зображення, а IPS-матриця передає реалістичні відтінки.

13 Мп основна камера, автофокус, LED-спалах допомагають створювати якісні яскраві фото та відео Full HD.

Пристрій працює протягом дня завдяки технології енергозбереження та акумулятору у 3020 мАг. Виділяється гаджет двома сім-картами, зручними роз’ємами та кнопками, функціоналом Multi-Touch, захисним 2.5D-склом, сканером відбитків та обличчя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus