USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польща може обмежити використання продукції Huawei

14 Січня 2019 07:20
Влада Польщі може розглянути питання про заборону використання продукції Huawei державними органами через підозру у шпигунстві щодо співробітника цієї китайської компанії.

Про це заявив представник польського Міністерства впровадження цифрових технологій Кароль Оконський, повідомляє Reuters.

«Польща може розглянути питання про заборону використання продуктів Huawei державними органами», – сказав він.

Польський уряд також може розглянути зміни до законодавства, щоб дозволити владі обмежити доступ до продукції, яку виробляє будь-яка компанія, що вважається загрозою для національної безпеки.

Раніше Польща в п’ятницю заарештувала китайського громадянина – співробітника Huawei, та колишнього польського офіцера безпеки за підозрою у шпигунській діяльності на користь Китаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus