USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще чотири компанії призупинили співпрацю з Huawei

20 Травня 2019 13:24
Ще чотири компанії, окрім Google, призупинили співпрацю з Huawei – це виробники чіпів Intel Corp., Qualcomm Inc., Xilinx Inc. і Broadcom Inc.

Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на Bloomberg.

«Виробники чіпів, зокрема Intel Corp., Qualcomm Inc., Xilinx Inc. і Broadcom Inc., сказали своїм співробітникам, що не поставлятимуть (чіпи для – ред.) Huawei до подальшого повідомлення (від влади США – ред.)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 травня компанія Google також частково призупинила співпрацю з Huawei.

Як повідомлялося, влада США звинувачує компанію Huawei у пособництві Пекіну в шпигунстві. У зв’язку з цим Huawei пригрозили відключити від програмного забезпечення США і напівпровідників, необхідних для виробництва продуктів компанії.

16 травня президент США Дональд Трамп оголосив надзвичайний стан, щоб захистити американські комп’ютерні мережі від «іноземних ворогів».

17 травня адміністрація президента США занесла Huawei у чорний список.

Зазначалося, що таке рішення може обмежити можливості Huawei з виробництва смартфонів для продажу за межами Китаю, оскільки компанія втратить доступ до оновлень операційної системи Android.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus