USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США відклали санкції проти Huawei

14 Червня 2019 16:49
Адміністрація Білого дому направила в Конгрес США офіційний лист, в якому повідомляє про відстрочку деяких санкцій проти китайської компанії Huawei. При цьому обмеження будуть реалізовані протягом двох років. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на агентство Reuters.

Зазначається, що лист направив Відділ по управлінню і бюджету Білого дому сенатору Джеймсу Інхоуфу, який очолює комітет Сенату з питань збройних сил.

«Минулого тижня Відділ із управління і бюджету сказав, що йому необхідно більше часу для реалізації санкцій (проти Huawei- ред.), оскільки зажадає від постачальників і підрядників обмежувати свої покупки і використання обладнання Huawei», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Конгрес наголошує на важливості виконання закону протягом двох років.

«І ми це зробимо. У міру того, як ми просуваємося до дотримання встановлених термінів без подальших затримок, ми будемо працювати з Конгресом для вирішення будь-яких непередбачених питань», – йдеться в листі.

Нагадаємо, 15 травня Міністерство торгівлі США внесло Huawei в чорний список після того, як президент Дональд Трамп ввів режим національний надзвичайний стан «у зв’язку з погрозами інформаційних технологій».

Також США закликали Канаду і союзників в Європі не використовувати техніку Huawei через можливі проблеми з безпекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 14 Червня 2019 17:31
А що так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus