USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США виділять понад мільйон доларів на вільний інтернет в Україні

10 Березня 2019 10:54
Державний департамент США оголосив тендер для організацій, зацікавлених у розвитку вільного інтернету в Україні. На реалізацію найкращої програми буде виділено від $500 тисяч до $1,18 млн.

Про це повідомляється в заяві Держдепу, передає Кореспондент.

Вказується, що Бюро Держдепу з питань демократії, прав людини і праці (DRL) у рамках національної Кіберстратегії США ставить собі за мету просування відкритого, надійного і безпечного Інтернету в Україні, а також захист прав і основних свобод людини і забезпечення вільного потоку інформації в онлайн-просторі.

Програма, яка претендує на отримання гранту, повинна зробити акцент на проблемі знаходження компромісу і захисту свободи слова під час конфліктів. При цьому особливу роль повинні відігравати теми самоцензури і конфлікту інтересів національної безпеки і свободи вираження в Інтернеті, наголошується в документі.

Очікується, що організації, які перемогли в тендері, будуть названі протягом шести місяців. З ними Держдеп США укладе контракт на реалізацію їхньої програми терміном від року до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Федір Т. Показати IP 10 Березня 2019 11:15
Очікується, що організації, які перемогли в тендері по розвитку вільного інтернету в Україні. будуть названі протягом шести місяців. З ними Держдеп США укладе контракт на реалізацію їхньої програми терміном від року до трьох років. Нашим вони вже не довіряють , тому що все розкрадуть , і крайнього не знайдеш як " завжди " !!!!
Цікаво Показати IP 10 Березня 2019 12:07
А що, хіба зараз не має достатніх можливостей відстежувати невдоволених та збирати про них інформацію що треба додатково щось вводити? Чи тепер має бути 100% блокування?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus