USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студенти ВНУ та ЛНТУ влаштували «перестрілку»

15 Лютого 2021 22:23
Студенти ІТ-шники двох найбільших університетів Волині - Луцького національного технічного університету та Волинського національного університету імені Лесі Українки влаштували перестрілку в комп’ютерній грі Counter-Strike.

Кіберспортивний батл з нагоди Міжнародного дня комп’ютерника відбувся на базі найбільшої кіберспортивної арени у західній Україні «Force Arena», що знаходиться у ТРК «City Park».

Студенти обох університетів розповіли про нинішню популярність комп’ютерних ігор. Сьогодні гравці Counter-Strike мають можливість розвиватися у кіберспорті та чималі ігрові фонди.
Студенти ВНУ зібрали свою команду за два тижні. Другокурсник Вадим Скиба розповів, що грає Counter-Strike уже 10 років.

«Тут важливо робити стратегії і шутери, ти маєш розуміти гру і постійно тренуватися. Якщо пробитися в система ліг із професійними гравцями, то можна потрапити у великий кіберспорт, де тебе помітять професійні команди», - каже представник команди ВНУ.
Натомість представник команди «політеху» Юрій Колесник грає Counter-Strike не так давно, однак теж відзначає її популярність: «Counter-Strike – це зараз дуже популярна гра, вона об’єднує людей і має великі призові фонди. Я займаюся не достатньо довго, але останнім часом доволі посилено. В іграх є дуже великі перспективи, особливо якщо займаєшся багато років, адже існує можливість займати топові місця у професійних командах».

Відзначимо, що провести кібербатл вирішили задля того, аби зблизити студентів двох найбільших університетів Волині. В підсумку переможцем кібербитви стала команда ВНУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Показати IP 15 Лютого 2021 23:38
А ще можна змагатися хто більше снігу відкине...
Степан Степанович до Степан Показати IP 16 Лютого 2021 19:50
Ну я бачу, що Ви вже повідкидали, і тепер з'явився час позмагатися в написанні тупих коментарів.
Юра Рабон Показати IP 16 Лютого 2021 10:05
Також думаю краще б сніг в центрі повідкидали б, а то забавлянки їм в голові, а заліки та екзамени за гроші батьківські.
Костянтин до Юра Рабон Показати IP 16 Лютого 2021 11:13
Добре що є такі як вони, а то так би і жили життя - відкидали би сніг, сажали городи, ходили на роботу та спали і вмирали, і дітей би такому вчили - процвітаюче майбутнє України, правильно?
. Показати IP 16 Лютого 2021 13:24
ВНУ рулить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus