USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Facebook можна буде видаляти надіслані повідомлення

10 Квітня 2018 16:11
Соціальна мережа Facebook введе функцію видалення надісланих повідомлень.

Про це розповів представник компанії для видання TechCrunch, передає Дзеркало тижня.

Так, Facebook розглядає можливість впровадження функції Unsend, яка дозволить користувачам видаляти раніше надіслані повідомлення.

Наголошується, що функція буде доступна всім користувачам в найближчі кілька місяців.

"Ми кілька разів обговорювали цю функцію. Користувачі, які використовують зашифровану версію нашого месенджера, можу поставити таймер і повідомлення будуть автоматично видалені після певного часу.

Тепер же ми маємо намір зробити можливість видалення повідомлень більш широкою. Це може зайняти деякий час. До тих пір ми не будемо видаляти повідомлення нікого з керівництва. Ми повинні були зробити це раніше і ми шкодуємо, що не зробили цього", - заявив співрозмовник видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus