USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Дії» незабаром з'явиться важлива функція-попередження про шахраїв

13 Вересня 2021 08:14
Додаток «Дія» після оновлення буде попереджати користувачів про перевірку кредитної історії банком.

Про це віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНІАН.

За його словами, якщо хтось спробує оформити кредит на користувача «Дії», останньому буде приходити оповіщення про перевірку банком його історії.

«Через кілька тижнів ми запустимо в «Дії» послугу, вона буде доступна всім користувачам. Якщо хтось намагається взяти на вас кредит, то вам надходить сповіщення, в якому йдеться про те, що перевіряється ваша інформація, який банк перевіряє і навіщо перевіряє вашу кредитну історію», – зазначив Федоров.

Зауважимо, українці, які не мають гаджетів або доступу до інтернету, зможуть скористатися послугами державного порталу «Дія» у Центрах надання адміністративних послуг зі спеціальними місцями для самообслуговування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus