USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Пентагоні розсекретили результати випробувань над уламками НЛО

17 Лютого 2021 23:39
Пентагон визнав, що зберігає уламки НЛО і проводить над ними випробування.

Про це йдеться в сенсаційному листі Розвідувального управління міністерства оборони США, повідомляє видання Курс з посиланням на The Sun.

Дослідник Ентоні Брагалія відправив запит у Розвідувальне управління Міністерства оборони США на надання докладної інформації про всі матеріали, пов’язані з НЛО, якими володіє управління, і про результати будь-яких випробувань, які вони проводили на НЛО. У відповідь Розвідувальне управління Міністерства оборони оприлюднило 154 сторінки результатів випробувань, що включають звіти про загадковий метал під назвою нітинол, який пам’ятає свою первісну форму під час зминання.

За твердженням дослідника, це «приголомшливе зізнання» з боку уряду США, і документи показують, що деякі з отриманих уламків мають «екстраординарні можливості», зокрема, здатність робити об’єкти невидимими або навіть сповільнювати швидкість світла.

За словами Брагалії, вперше він направив свій запит у 2017 році, і управлінню знадобилося три роки на те, щоб задовольнити його.

На думку Ентоні Брагалія, частина матеріалу, що перебуває на випробуваннях, могла бути отримана в результаті сумнозвісного інциденту в Розуеллі 1947 року, коли в Нью-Мексико зазнав аварії НЛО.

«Цікаве включення розширених технічних звітів по нітинол. Це сплав з пам’яттю форми, який «запам’ятовує» свою первісну форму при складанні або зминанні й миттєво повертається у вихідну форму без слідів зминання. Про цю характеристику металу, що пам’ятає форму, повідомляли багато свідків у Розуеллі», – йдеться в статті.

І все ж управління не розкрило деякі подробиці про матеріали, в тому числі інформацію про те, що вони можуть мати інопланетне походження.

«Там також немає інформації про хімічний і елементний склад матеріалу, а також про його походження, – вказує Брагалія. – Крім того, там опущені імена задіяних вчених, але з тих пір я дізнався деякі з їхніх імен і зв’яжуся з ними».

Лист Розвідувального управління Міністерства оборони показує, що випробування проводилися Bigelow Aerospace, одним з приватних підрядників Міністерства оборони США, що базуються в Лас-Вегасі штат Невада. Компанія звільнила весь свій персонал, який працював на заводі у Вегасі, в березні минулого року через пандемію – і невідомо, де тепер можуть зберігатися матеріали НЛО. Коли дослідник звернувся за коментарями до звільнених працівників, то всі відмовилися говорити про те, що сталося на базі. –

«Всі колишні працівники відмовили мені в будь-яких реальних коментарях, – сказав він. – Я підозрюю, що матеріали повернули в Пентагон».

Довідка

Розвельський інцидент - один або декілька випадків «контакту з прибульцями» у 1947 році в штаті Нью-Мексико біля містечка Розвелл. У середині 1947 року військові повідомили про падіння їхньої метеорологічної повітряної кулі поблизу ранчо в Розвеллі; інтерес до цієї історії спалахнув наприкінці 1970-х років, коли уфологи почали жваво обговорювати «катастрофу інопланетного космічного корабля», яку приховує уряд США.

З документів, представлених ФБР на сайті The Vault, випливає, що певний очевидець ВПС США (ім'я приховано) нібито бачив три НЛО, що формою схожі на тарілки, які зазнали аварії біля Розвела, а також їхніх пілотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Andrij Показати IP 18 Лютого 2021 00:17
Они уже близко.....
Крук до Andrij Показати IP 18 Квітня 2021 13:26
Вони близько вже дуже давно
Саша Показати IP 18 Лютого 2021 10:29
ИСТИНА ГДЕ ТО РЯДОМ ...
Волтер Скіннер до Саша Показати IP 14 Березня 2021 02:15
Малдер это ты? Тебя Скалли искала...
жужа Показати IP 26 Березня 2021 17:18
вранье
Без иллюзий Показати IP 12 Квітня 2021 12:41
Одна из гипотез, кем являются инопланетяне, представлена в романе "Под контролем будущего" В романе идет речь о людях из будущего и причинах, по которым они прибыли. Причем события связаны с тем, что люди пытаются моделировать нейронные сети живых объектов и соединять тело с искусственным интеллектом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus