USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні блокуватимуть сепаратистські сайти. Перелік

19 Червня 2017 21:20
Міністр інформаційної політики Юрій Стець, який подав у відставку, оприлюднив перелік сайтів, які було запропоновано до блокування, проте вони не потрапили до санкційного списку.

Про це повідомляє ТСН.

За словами Стеця, він не має гадки, чому ці сайти, серед яких "Русвесна", "Новоросінформ", "Новоросія", "Антимайдан" та інші, не були заблоковані спецслужбами.

"Це ті сайти, які мають бути закриті і до яких не повинно бути доступу в Україні. Ви там не знайдете ні Яндекс, ні Вконтакте, ні Однокласники. Але знайдете сайти "Малоросія", "Новоросія" та інших ресурсів, які по факту, на нашу думку, на думку експертної ради при міністерстві, завдає шкоди Україні більше, аніж там для прикладу ресурс Яндекс. Не велика таємниця, що я є членом РНБО, і не велика таємниця, що я голосував за закриття цих ресурсів в Україні.
Скажу, що у силових структур було достатньо доказів, щоб я проголосував за закриття цих ресурсів. Але тут є одна з причин, яка всередині мене хапає і щось б'ється. Я медійник. І мені ніколи не подобалося коли щось закривають. Мені не подобається, коли закривають соціальні медіа. Коли ми говоримо про ресурси інформаційні, то я вважаю, що ті, що наносять шкоду державі – їх треба закривати", - пояснив міністр.

"Якщо ви мене запитаєте, "чому ви не маєте відповіді, чому ми їх не закрили?". Я лише підтверджу – в мене немає відповіді на це питання. Я не розумію цього, чому одні ресурси, які наносять шкоду, закриваються, а інші – не закриваються", - сказав Стець під час прес-конференції.

Також міністр зазначає, що до своєї відставки намагатиметься з'ясувати цю інформацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кіндрат Панасович Показати IP 19 Червня 2017 21:53
https://www.kinopoisk.ru то нах заблокували уроди!?
Думка Показати IP 19 Червня 2017 23:04
Виглядає як реклама. Якщо раніше хтось навіть не здогадувався про існування цих сайтів, то тепер точно зайдуть почитати чи подивитися.
Кино Показати IP 19 Червня 2017 23:52
Да за кінопоіск ур%ди , хотів раз зайти подивитись хто знімався в фільмі а він заблокований ,яким він там місцем не розумію .Напевно фільми тарантіно чи спілберга посягають тереторіальну цілісність України ,або вербують терористів на донбас .
LuBart до Кино Показати IP 20 Червня 2017 10:43
поцікавтеся хто є власником даного ресурсу. Його заблокували не за зміст, а за приналежність до агресивного медіа-холдингу.
Олег Показати IP 20 Червня 2017 09:31
просто це підтвердження не здатності вести інформаційну війну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus