USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«ВКонтакте» залишається найпопулярнішим сайтом в Україні

7 Червня 2017 21:35
Незважаючи на санкції проти російських інтернет-ресурсів, в травні соціальна мережа «ВКонтакте» залишилася найбільш відвідуваним сайтом серед українців.

Про це свідчать оновлені дані SimilarWeb, пише Інтернет.ua.

При цьому місячний трафік, що надходить з України, на заблокованих ресурсах знизився.
Зокрема, число відвідувань мережі «ВКонтакте» з Уанету зменшилася на 15.37%. У той же час на 11.09% збільшився трафік з Німеччини.
«Однокласники» втратили 17.62% українського трафіку. При цьому в загальному рейтингу ресурс залишився на колишній 4-ій позиції.
Трафік Yandex.ua знизився в цілому на 12.24%. Однак, якщо число відвідувань з України зменшилося на 15.84%, то кількість відвідувань з США збільшилася на 246%, а з Нідерландів на 126,6%. У загальному рейтингу Yandex.ua спустився з 5-ї на 6-у позицію.
Просів на 16.20% і український трафік Mail.Ru. Позиція ресурсу в рейтингу знизилася з 7-ої на 8-у сходинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хм Показати IP 7 Червня 2017 23:07
Те що знизився ретинг однокласників, контактів, яндекса та мейлру спорити не буду, це дійсно так. Але проблема в тому що люди ще не призвичаїлися, ще не всі знають як можна подолати це невігластво і з кожним днем все повертається на круги своя. Катя в Польщі, Свєта в Італії, Міша в Португалії, Юля в Луцьку і всі спілкувалися через воднокласниках. вони всі підуть на Фейсбук? Ні, просто Юля буде шукати шляхи як долучитися до інших.
Анджей до Хм Показати IP 9 Червня 2017 23:18
Ну Юлі можу порадити встановити FreeU і не мати клопоту))
Ілля до Анджей Показати IP 10 Червня 2017 19:58
А що це? Програма якась, чи що? І що воно може?
Анджей до Ілля Показати IP 10 Червня 2017 21:00
то новий браузер. Дозволяє вільно заходити і в ВК, і в ОД, і в Мій світ і в Яндекс.
Софія Показати IP 8 Червня 2017 11:00
Скоро рейтинг вконтакті знизиться набагато сильніше. Більшість мої друзів прийняли рішення повністю перейти в фейсбук, Дехто вже видалився з вк а багато з них просто ще не зберегли всю інформацію, фото і музику, які назбиралися за роки. Зараз у студентів сесія і в людей які працюють також небагато часу займатися переселенням в фейсбук. Судячи по собі, добре якщо за місяць зможу все зберегти і з здоровою душою видалитися з вконтакту. Також знайомі які спочатку говорили, що і далі будуть сидіти в вк через VPN, вже говорять що не витримають той повільний інтернет. Думаю за місяць-два ситуація з відвідуванням російських соцмереж кардинально зміниться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus