USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як заробляти у доларах, не виходячи з дому*

23 Липня 2018 14:32
XXI століття – час новітніх технологій. Отже, заробляти гарні гроші можна, навіть не виходячи з дому – необхідно лише мати інтернет. Експерти видання про блокчейн Bitside, студії з розкрутки сайтів Prodex та курсів зі знання ютубу AIR Academy поділились порадами щодо заробітку через інтернет.

Заробіток на криптовалютах: майнінг і трейдинг

Безпечна та незалежна система блокчейн стала популярною спочатку в Європі та США, а тепер і в Україні. Електронні гроші можна за необхідності поміняти на звичні нам долари, євро та гривні, або розрахуватися ними умагазинах (хоча останнє в Україні ще не розповсюджено). Заробити у сфері криптовалют можно двома шляхами - трейдингом та майнінгом.

Майнінг. Криптовалюта - це винагорода майнеру за роботу з програмними потужностями системи блокчейн. Купити техніку можна в інтернеті, вартість – від двох тисяч доларів. «Асік» можна поставити в окремій кімнаті, на балконі або на дачі та спокійно займатися своїми справами. Мінуси - великі витрати електроенергії та шум. Альтернативний спосіб - хмарний майнінг. Він передбачає оренду обладнання у центрів, де криптовалюту намайнять за вас. Ви ж сплачуєте за оренду техніки, обслуговування дата-центрів та ін. В залежності від онлайн-сервісу, заробити окупність інвестицій від кількох місяців. Прочитати більше про це ви можете на сайті про блокчейн bitside.org.

Трейдинг. Це спосіб заробітку на криптовалюті за допомогою бірж. Заробляти можна як на коливанні курсу різних криптовалют, так і інвестуючи різноманітні ICO проекти. Тут потрібно орієнтуватися у світі криптовалют та інноваційних тенденцій, мати добре розвинену інтуїцію та трішки удачі, щоб вчасно купувати та продавати криптовалюту.
Ведення ютуб-каналу

Вже близько десяти років ведення власного ютуб-каналу залишається в тренді. І, як показує практика, правильний підхід може принести непогані гроші: за допомогою партнерської програми, монетизації чи донатів.

Гроші з переглядів реклами «капають» виключно в залежності від кількості переглядів роликів. Тож кількість підписників опосередковано впливає на заробіток.

Декілька порад щодо взаємодії з аудиторією, які допоможуть наростити базу підписників:

- відвідайте майстер-клас чи тренінг з майстерності ведення ютуб-каналу, а також дізнайтесь, як заробити на власних відео. Наприклад, у компанії academy.air.io;

- випускайте відео один-два рази на тиждень;

- подумайте над портретом цільової аудиторії, створіть цікавий на креативний контент;

- знайдіть унікальну «фішку» каналу. Наприклад, привітання або заставку. Не бійтесь експериментувати;

- якість монтажу вимагає часу, тож приготуйтесь, що знадобиться платна программа для монтажу та досить великий шмат вільного часу;

- придбайте якісну відеокамеру, об’єктиви для ефектів, мікрофон, штатив та ін.

- взаємодійте з підписниками: заохочуйте до лайків та коментарів.
Розробка сайтів

Web-програміст – це спеціаліст у сфері комп’ютерних технологій, який знається на створенні сайтів та програмуванні.

Популярність професії набирає обертів, тому що інтернет та новітні технології розвиваються з кожним роком. Після створення сайту важливо оптимізувати ресурс та підняти на верхні позиції Google.

Спеціалісти компанії з розробки та розкрутки сайтів prodex.ua назвали сфери, які повинен освоїти розробник сайту:

- мови програмування (HTML, JAVA, JAVAScript, РНР, CGI, Perl);

- основи веб-дизайну;

- програми для заповнення сайту змістом та надання йому бажаного зовнішнього вигляду (Dreamweaver, Flash и ColdFusion).

*Матеріал опублікований на правах реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 23 Липня 2018 16:13
Ну от скажіть для чого ви піарете той майнінг!? Дайте людям по нормальних цінах купити відеокарти.
Вася до 123 Показати IP 23 Липня 2018 21:18
Та не кіпішуй, ринок цих бульбашок стійко падає, і буде падати до того моменту, поки це будуть не підкріплені нічим бульбашки. З можливими короткими зростаннями під дією реклами на молоді несформовані організми (ака "мамкін майнєр"). Все норм буде з відяхами) Ви мені краще скажіть - з якого моменту HTML і CGI стали мовами програмування? І нахіба кому зараз Flash, від якого розробник технології рекомендує відмовлятись і переходити на інші?
123 до Вася Показати IP 24 Липня 2018 09:25
Я не кіпішую-). Просто дістав вже той масовий психоз у вигляді майнингу!
Олексій Показати IP 24 Липня 2018 09:51
Задовбали вони... покрутять відяхи а потім толкають на олх по 2к, 3к. Місяць два поробить і артефакти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus