USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Які смартфони підробляють найчастіше

14 Червня 2018 07:00
Всесвітня організація WCO назвала смартфони, які найчастіше підробляють.

WCO – це митна організація, яка виконує безліч різних завдань, зокрема збирає дані про контрафактну продукції, пише Експрес.

За її даними, за останній рік було офіційно задокументовано понад 900 випадків масового продажу клонів смартфонів Samsung, у результаті чого продукція саме цього виробника є найпопулярнішою серед у світі. До речі, 5 років тому ця цифра перевищувала позначку в 4 000 випадків.

На другому місці розташувалася компанія Apple з показником в більш ніж 800 випадків. Її телефони підробляють трохи рідше і, на щастя, відрізнити їх від оригінальних моделей вкрай просто через велику різницю між iOS і Android.

За даними експертів, найчастіше телефони підробляють китайські виробники, які збирають клони найбільш відомих моделей, на кшталт iPhone 8, Galaxy S8, Galaxy Note 8 і їх аналогів. Підроблені телефони мають різні класи якості. За зовсім низькою ціною продають такі смартфони, які можуть мати багато навіть зовнішніх відмінностей від оригіналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus