USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

З початку року Facebook видалив понад 5 мільярдів фальшивих акаунтів

14 Листопада 2019 09:43
Facebook з початку року заблокував 5,4 мільярда фальшивих акаунтів, демонструючи свою боротьбу в соцмережах з маніпуляціями та дезінформацією.

Про це пише Укрінформ.

«Ми поліпшили нашу здатність виявляти і блокувати спроби створення підроблених, образливих облікових записів», – йдеться у звіті соцмережі.

Facebook вважає, що фальшиві акаунти, де хтось прикидається фізичною або юридичною особою, якої не існує, представляли близько п’яти відсотків його активних користувачів по всьому світу упродовж другого і третього кварталів цього року.

Соціальна мережа вклала значні кошти у пошук і знищення облікових записів, створених для обману людей про те, звідки походить інформація, особливо коли вона поширюється в рамках скоординованих кампаній з політичними чи соціальними завданнями.

«Ми завжди ретельно перевіряємо кожен запит уряду на отримання даних облікового запису, щоб переконатися, що він має юридичну силу», – заявив заступник генерального радника Facebook Кріс Сондербі.

Згідно зі звітом, Facebook отримав 50 741 запит від США щодо надання інформації про 82 461 акаунт, причому приблизно дві третини з них були зроблені таким чином, щоб соціальна мережа не дозволяла користувачам дізнаватися про запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Alex Показати IP 14 Листопада 2019 10:11
Любят приукрасить. 3.2 миллиарда удалено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus