USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Техно, IT

Штучний інтелект знайшов чужий малюнок на відомій картині Рафаеля

Одну з чотирьої фігур на полотні малював не сам майстер, вважають дослідники.

22 Квітня 2024 00:16

Україна створила дрон «Шмавік» – аналог популярного квадрокоптера DJI Mavic

Вітчизняний дрон стійкіший до пошкоджень та РЕБ, може переносити на собі два боєприпаси до 1 кг та довше перебувати в повітрі на одному заряді.

19 Квітня 2024 12:49

Дослідження ролі смарт-годинників у поліпшенні продуктивності

Смарт-годинники вже давно перестали бути лише аксесуаром для відстеження фізичної активності чи сповіщень зі смартфона. Ці пристрої все більше інтегруються в освітні та ділові процеси, пропонуючи нові можливості для підвищення продуктивності та зручності.

17 Квітня 2024 17:12

П’ять ефективних стратегій SEO для просування мобільних додатків

У світі, де конкуренція на ринку мобільних додатків постійно зростає, важливо виділитися серед тисяч інших продуктів. Просування мобільних додатків стає все більш складним завданням, яке вимагає злагодженої стратегії SEO. Відоме агентство інтернет-маркетингу Netpeak з багаторічним досвідом вже неодноразово доводило ефективність впровадження комплексних SEO технік.

15 Квітня 2024 11:42

ADSHUB: новий кастомний продукт для Google-звітів від Promodo

Агенція Promodo вийшла на маркетинговий ринок у 2004 році, і за цей час сприяла зростанню понад 4000 проєктів у різних країнах світу. Топові та починаючі, вітчизняні та іноземні, малі та великі – всі ці компанії довірили Промодо просування своїх брендів та окремих напрямів. Серед українських клієнтів можна відзначити Comfy, Rozetka, maudau, monobank, Lenovo, Nova Global, Glovo, Intertop, КЮЗ, Сільпо та безліч інших.

12 Квітня 2024 14:31

Як правильно вибрати діагональ телевізора

Придбання нового телевізора є значущою інвестицією для багатьох домогосподарств. Один з ключових аспектів, який варто врахувати, – це розмір діагоналі екрана. Вибір ідеальної діагоналі залежить від кількох факторів, включаючи розмір кімнати, відстань перегляду, роздільну здатність екрана та особисті вподобання.

10 Квітня 2024 12:30

Сім причин купити телефон Samsung замість iPhone

Коли йдеться про вибір нового смартфона, покупці діляться на два непримиренні табори. З однієї сторони – прибічники iPhone та iOS. З іншого боку стоять прихильники Android і Samsung. Чим же вони аргументують свою точку зору і чим саме телефон Самсунг кращий у порівнянні з Apple iPhone?

8 Квітня 2024 18:51

Instagram і Facebook маркуватимуть контент, створений за допомогою штучного інтелекту

Маркування буде застосовуватися або коли користувачі розкриють використання інструментів ШІ, або коли Meta виявить «стандартні для галузі індикатори зображень ШІ», хоча компанія не надала детальної інформації про свою систему виявлення.

6 Квітня 2024 23:31

Ідентифікували хакерів ГРУ, які влаштували найбільший збій в історії «Київстару»

З’ясувалося, що за наймасштабнішою атакою на «Київстар», яку пережив оператор в грудні 2023 року, стояло хакерське угруповання SandWorm.

4 Квітня 2024 12:23

Як команди CS:GO готуються до великих турнірів?

Великі турніри з CS:GO вимагають від команд високого рівня підготовки та злагодженості дій. Про команди в CS 2 з України є яскравим прикладом того, як сумлінна праця та вивчення суперників можуть призвести до значних успіхів. А щоб більше осягнути кіберспорт відвідайте Profilerr - це чудовий портал, який допомагає фанатам та професіоналам краще розуміти нюанси матчів CS 2, команд і гравців, який є місцем зустрічі для шукачів якісного кіберспортивного контенту.

3 Квітня 2024 14:47

NASA планує почати вирощувати рослини на Місяці у 2026 році

Американське космічне агентство NASA оголосило, що астронавти корабля «Артеміда III» розмістять на Місяці декілька камер для вирощування рослин у 2026 році.

3 Квітня 2024 00:30

Інструмент штучного інтелекту DrugGPT допоможе лікарям призначати ліки та уникати помилок

В Оксфордському університеті розробили ШІ-інструмент DrugGPT, який буде корисним у медицині. Він має розв’язати проблеми, які виникають під час призначення та прийому лікарських засобів у Великій Британії. З одного боку DrugGPT діятиме як помічник для лікаря. Річ у тім, що медичні працівники подекуди припускаються помилок, коли призначають ліки пацієнтам.

3 Квітня 2024 00:16

Марсохід NASA досліджує новий регіон Червоної планети: шукає причини зникнення води

Мільярди років тому Марс був значно вологішим і, ймовірно, теплішим, ніж сьогодні.

1 Квітня 2024 00:30

Команда луцького Центру позашкільної освіти – чемпіон України з автомодельного спорту. Фото

У змаганнях за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» узяли участь десять команд із дев’яти областей України. Упродовж трьох днів юнаки та юніори змагалися в командних та індивідуальних категоріях.

31 Березня 2024 19:57

Луцьк прийняв чемпіонат України з автомодельного спорту. Фото

У стінах Центру позашкільної освіти зібралося понад 50 спортсменів із дев’яти областей. До змагань за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» долучилися і дорослі, і юні спортсмени. Волинську область, до слова, представили близько 15 автомоделістів.

30 Березня 2024 18:37

Що таке гіроборд і як його вибрати

У цій статті ми детально розглянемо, як вибрати гіроборд на allo.ua для дітей і дорослих, враховуючи їхню вагу, оснащення та технічні характеристики.

30 Березня 2024 13:50

Як підключити інтернет у Луцьку: короткий гайд

У сучасному світі доступ до швидкісного інтернету є не просто зручністю, а життєвою необхідністю. Ось чому так важливо одразу вибрати правильну компанію, яка надасть надійне з’єднання та якісні послуги без перебоїв.

30 Березня 2024 11:56

Огляд топових смартфонів на ринку: від Apple до Samsung

В еру цифрових технологій, коли смартфон став не просто засобом зв'язку, але й невід'ємною частиною повсякденного життя, питання про те, як купити смартфон, який ідеально відповідатиме всім потребам, стає все більш актуальним. Ринок мобільних телефонів пропонує величезний вибір моделей від економ-класу до флагманів.

26 Березня 2024 16:37

Система Orphus