USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Безпека дітей на першому місці: біля ЖК «Caramel Residence» встановили ігровий майданчик *

3 Серпня 2020 11:04
Подарунок для найменших мешканців ЖК «Caramel Residence» та їх батьків зробила Будівельна компанія ЛДБК. Реалізовуючи проект благоустрою прибудинкової території, біля будинків, де вже заселилися жильці, змонтували сучасний і безпечний дитячий майданчик.

Постачальника ігрових елементів, розповідає керівниця відділу маркетингу Ірина Кушпель, обирали так само прискіпливо, як і будь-якого підрядника, в якого замовляють будівельні матеріали. Головним критерієм вибору була не низька ціна, а висока якість, бо йдеться насамперед про дітей та їх безпеку.

«Ми дуже відповідально обираємо своїх партнерів. Чи це постачальники вікон, чи фарб, чи вуличних тренажерів, чи дитячого майданчика. Ми обов’язково перевіряємо документи, вимагаємо сертифікати якості, якщо є можливість – йдемо на виробництво, щоб упевнитися, що обираємо якісний товар. У нас достатньо знань і досвіду, щоб це перевірити. А встановлення дитячого майданчика – це подвійна відповідальність. Ми не маємо права на помилку, бо йдеться про безпеку найдорожчого – діток. Тому компанія ЛДБК дуже прискіплива до деталей: ділянка під майданчиком спеціально вирівняна, всі елементи надійно закріплені, а сам майданчик огороджений, щоб батьки не хвилювалися, що дітки можуть раптово вибігти на дорогу, а сюди не потраплять коти чи собаки. Та й сітка, якою ми огородили майданчик спеціальна, щоб маленькі дослідники не засунули в прогалини руку чи ногу, і не травмувалися», - пояснює вона.

Саме тому біля ЖК «Caramel Residence» встановили майданчик фірми Ksil. Цей виробник з 50-річним досвідом роботи на ринку має всі сертифікати міжнародного зразка. Їх продукцію купують не тільки в Україні, а й за кордоном.

Дитячі майданчики фірми Ksil відповідають усім вимогам безпеки. Кути й краї будь-якої доступної для дітей частини обладнання – округлені. Щоб захистити дітей від падіння, є поручні й огородження, на сходах, доступні дітям молодше трьох років, поручні обладнують, починаючи з першої сходинки. На гірках, які вище одного метра, є захисні перекладини, також передбачені суцільні борти по всій довжині спуску. Всі елементи сконструйовані так, щоб там не застрягла будь-яка частина тіла чи одягу. На гойдалках немає абсолютно жорсткої підвіски.

«Виробників дитячих майданчиків сьогодні є немало. Є і дешевші варіанти. Але для нас важлива якість навіть у дрібницях. Тому ми й обрали цього постачальника, з яким працюємо вже давно. Ігрові елементи цього виробника ми встановили біля будинків на вулиці Федорова, 4Б і 4В, на вулиці Ветеранів, 22, у ЖК «Затишний» на вулиці Іващенка. Тут замовляли обладнання три роки тому і для дитячого містечка «Карамелька», що розташоване в прилеглому поруч парку. Тому ми впевнені у якості. Фанеру виробник використовує водостійку. Фарби – стійкі до складних погодних умов, дії ультрафіолету. Металеві деталі мають плавні радіуси, ретельно оброблені шви, покриті спеціальними фарбами. Так само, з увагою до деталей, ми обирали і лавки, які встановили поруч, і ліхтарі. Все – якісне, зносостійке, надійне і служитиме довго нашим мешканцям», - зауважує Ірина Кушпель.

Але замовити якісні ігрові елементи – це половина справи. Бо є й спеціальні вимоги до безпечного розміщення деталей дитячого майданчика, яких дотримувалися під час монтажу на території ЖК «Caramel Residence».

«Коли ми обирали самі ігрові елементи, надали постачальнику план ділянки, і майстри їх найоптимальніше розмістили на території. Адже кожна гойдалка чи гірка мають свою «охоронну зону». Скажімо, не можна розташувати пісочницю безпосередньо під гойдалкою, щоб убезпечити дітей від можливих травм. Наприклад, вийшла дитина з пісочниці і потрапила одразу під гойдалку. Так не можна. Так само і з гірками, каруселями, балансирами. Всі мають бути розташовані правильно. Крім того, елементи також мають бути розмежовані за віком, щоб діти одне одному не заважали і всім було комфортно гратися», - додає керівниця відділу маркетингу компанії ЛДБК.

У компанії зазначають: на такі кроки вони йдуть тому, що дорожать своєю репутацією і довірою клієнтів. А про результат такої довіри свідчить, зокрема, те, що квартири від ЛДБК розкуповують на стадії будівництва.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus