USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Благодійні внески у лікарні – завдяки смартфону*

14 Червня 2017 17:00
Коли хворіють малюки, на допомогу діткам йдуть усі сили. На жаль, їх не завжди достатньо у рідних. Тож навіть маленька допомога небайдужого здатна зробити велику загальну справу. Стати благодійником завдяки співпраці ПриватБанку та Волинського обласного дитячого медичного територіального об'єднання стало ще легше.

Генеральний директор об'єднання Сергій Ляшенко розповідає, що на базі структури у грудні минулого року створили благодійний фонд «Серце в долонях». Фонд має наглядову раду з числа депутатів Верховної Ради та обласної ради, а також виконавчу раду, тож кожна копійка, віддана благодійниками, контролюється.

Для того, щоб перерахувати кошти, у приміщенні медоб'єднання діють термінали ПриватБанку. А нині запроваджується ще один спосіб внесення пожертв – за допомогою QR-коду. Код – це зашифроване зображення, у якому міститься інформація про власника рахунку, у цьому випадку – благодійного фонду «Серце в долонях». Код нанесений на плакати, які відтепер вивішені в приміщенні лікарні. Клієнти ПриватБанку, які завантажили на свій смартфон безплатний додаток Приват24, можуть скористатися цією послугою. Для цього необхідно зайти в додаток, обрати функцію сканування коду, ввести необхідну суму пожертви та підтвердити операцію.
Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко таким чином зміг стати благодійником за лічені секунди. За його прикладом уперше за допомогою QR-коду переказали у фонд «Серце в долонях» пожертви і охочі працівники медзакладу. Тож це доводить на скільки проста процедура.

«Звичайно це буде зручно для людей. Адже не потрібно буде спускатися до терміналу, водити з собою дитину по поверхах», – зазначає старша медсестра консультаційної поліклініки об'єднання Наталія Хомич.

Юрій Войтенко зазначає, що медична установа першою в області вирішила використати цю технологію.

«Понад шість мільйонів людей користуються додатком Приват24. Понад три мільйони клієнтів роблять це щоденно. Ці цифри будуть зростати, тож ми зацікавлені у тому, аби пропонувати цікаві та корисні сервіси», – розповів Юрій Войтенко.

Зі слів генерального директора об'єднання Сергія Ляшенка, зібрані у фонді кошти планують використати на відновлення басейну. Він уже багато років не функціонує та потребує ремонту. Для цього відповідно до попередніх підрахунків необхідно залучити 180-200 тисяч гривень.
Басейн стане у нагоді для реабілітації та оздоровлення діток, які мають захворювання опорно-рухового апарату, нервової системи, травми. Окрім цього вагітні жінки з перинатального центру, що будується поруч, зможуть тут виконувати вправи.

Завдяки благодійникам у закладі вже вдалося налагодити роботу стоматологічної служби, провести ремонт приймального відділення, встановити відеонагляд. Залучаючи безготівкові внески зникає корупційний ризик, що гроші підуть не за призначенням.

Загалом ПриватБанк до благодійної справи залучається не вперше. Уже шостий рік діє всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!», ініціатором якого стала фінансова установа. Кошти, зібрані небайдужими, йдуть на потреби медичних установ, постраждалих внаслідок стихійних сил, аварій, тяжкохворих, армій та дитячим будинкам.
Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
читачка Показати IP 14 Червня 2017 21:25
Ляшенко молодець!Тримаю за вас кулачки!Наведіть лад у своїй лікарні!
111 Показати IP 15 Червня 2017 08:47
«Звичайно це буде зручно для людей. Адже не потрібно буде спускатися до терміналу, водити з собою дитину по поверхах» - приємно за лучан, які терплять незгоди, блукають цілими родинами по коридорах в пошуках можливості надати благодійну допомогу іншим. не всі такі свідомі. рівняйтесь.
варлаам Показати IP 15 Червня 2017 14:49
Серьожа молодець буде куда бл.....й водити в басейн, сам похудає
небайдужа Показати IP 16 Червня 2017 16:44
то точно ! Ващ.....н водив і йому в спадок перейшло )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus