USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому жінки люблять Струмівку?*

15 Жовтня 2018 08:00
Що таке Струмівка? Це – передмістя Луцька з мальовничими краєвидами і чудовою екологією.

А що таке чудова екологія? Це – завжди свіже і чисте повітря, яке є запорукою нашого здоров’я, довголіття, молодості і краси.

Хто ж не хоче завжди бути молодим, гарним та жити довго без проблем зі здоров’ям?

Не секрет, що гарна, молода і здорова жінка приваблює сильних і успішних чоловіків (до слова, у Cтрумівці таких чимало). А кохана жінка, як відомо, це – щаслива жінка.

У парі щаслива і кохана жінка та сильний і успішний чоловік створюють щасливу сім’ю.

У такій родині народжуються гарні, здорові і розумні діти... Продовжувати логічний ряд можна безкінечно. А починаються такі щасливі історії у Струмівці!

Тому висновки робіть самі. Хочете бути щасливою? Негайно переселяйтеся у Струмівку. Тим паче, що це не проблема. Звертайтесь у відділ продажу ЖК «Сімейна Фортеця» – там вам підберуть помешкання для щасливих жінок :)


Нещодавно масштабне будівництво житла за доступними цінами у Струмівці розпочала компанія «ВолиньНафтоБуд» із Києва. Тому якщо ви ще й досі вагаєтеся, де краще купити квартиру: у Луцьку чи в Струмівці, то радимо вирішувати таке серйозне питання після дзвінка в ЖК «Сімейна Фортеця».

Телефон відділу продажу (066) 104-04-04

Ми в Instagram

Ми в Facebook

Наш сайт
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Галинка Показати IP 15 Жовтня 2018 17:59
Гарно, але цікаво чи є там каналізаційні комунікації?
Yes man до Галинка Показати IP 15 Жовтня 2018 21:03
Є. А ще там поруч гарна високовольтна лінія (на фото) і завод "Технологія Базальту", який вже не один рік травить все навкруги формальдегідом. Приєднуйтесь!
Вася до Yes man Показати IP 16 Жовтня 2018 11:36
завод "Технологія Базальту" знаходиться біля Модерн Експо, це біля 3км до цих будов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus