USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чотири амбулаторії на Волині отримають службові автомобілі

11 Травня 2021 11:23
Службові автомобілі для працівників сільських амбулаторій придбають за залишки медичної субвенції.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА №228 від 29 квітня.

Документом до переліку заходів, що фінансуються у 2021 році за рахунок залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам внесли придбання чотирьох автівок для амбулаторій. Зокрема, службові автомобілі придбають для амбулаторій загальної практики сімейної медицини, що будуються в селі Пнівне Камінь-Каширського району та селищі Люблинець Ковельського району.

Також передбачені автомобілі для чинних амбулаторій у селах Риковичі Володимир-Волинського району та Пульмо Ковельського району.

Вартість кожного автомобіля – 500 тисяч гривень.

До слова, торік службові автомобілі отримали 54 амбулаторії загальної практики сімейної медицини. З них 47 були придбані за рахунок державної субвенції місцевим бюджетам з метою забезпечення службовим автотранспортом сільських лікарів та 7 – в рамках реалізації субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Усього на Волині діє 145 амбулаторій.

Юлія МАЛЄЄВА

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus