USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Голова райради закликав луцьких депутатів спільно вирішувати проблеми навколишніх сіл

11 Грудня 2018 14:58
Створювати робочі групи з залученням представників громад, розташованих навколо Луцька для того, щоб вирішувати питання перевезень, дитсадків, шкіл та каналізування пропонує депутатам Луцької міськради голова районної ради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 50 позачергової сесії міськради 11 грудня.

Голова Луцької районної ради Валентин Приходько звернувся до обранців луцької громади від імені представників громад, розташованих навколо міста. Він зауважив, що наразі Луцьк не має можливості розвитку у територіальному плані. Голова райради закликав депутатів створювати робочі групи спільно з представниками навколишніх громад, ухвалюючи рішення щодо шкіл, дитсадків чи перевізників. З його слів, райрада і сільські голови готові до співпраці, тож він сподівається на розуміння та вирішення питань тільки разом.

Як пояснив голова Луцької райради, він пропонує напрацювати альтернативні шляхи вирішення глобальних питань Луцького району та Луцька – це і маршрутне сполучення, виховання дітей в садочках та навчання в школах, подолання проблем з каналізацією, водовідведенням тощо. Попереднє керівництво міста, з його слів, говорило з жителями навколишніх сіл в ультимативній формі, а сьогодні можна домовлятися, люди зацікавлені у цьому, готової до співпраці, готові йти на поступки, якщо місто також йтиме на поступки.

На його думку, для напрацювання рішень треба створювати робочі групи чи комісії щоб вони вирішували спільні для міста та району питання, спільні питання виборців, людей, які стоять за кожним обранцем громади.

Валентин Приходько відзначив, що є багато питань, за якими потрібно спільно ухвалювати рішення, а не робити це дещо поспішно. Він вважає, що не на часі було, наприклад, скасування руху приміської маршрутки центром Луцька. Такі питання, мовляв, треба напрацьовувати. Наголошуючи на важливості вирішення таких питань спільно, голова райради зауважив, що питання розширення Луцька на часі, адже від цього залежить розвиток міста і навколишніх сіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знаю Показати IP 11 Грудня 2018 17:40
цей приходько нічого не тямить...
антон Показати IP 12 Грудня 2018 15:56
все правильно каже. а то сільські царьки запудрюють мозги селянам. спочатку всю землю роздерибанили, а потім кричать - місто землю роздерибанить)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus