USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дівчина з Волині може стати «Місіс США»

15 Квітня 2018 15:39
Дівчина з Нововолинська Яна Власюк, яка більше двох років проживає у США, стала переможницею штату в рамках найпрестижнішого конкурсу світу серед дівчат після 25-ти років та заміжніх Mrs. Globe (Місіс Земна куля).

Як пише БУГ, нововолинська красуня отримала титут Місіс Пенсильванія і в червні змагатиметься за “Місіс США”, щоб представити країну в фіналі конкурсу Mrs. Globe.

Яна розповідає, що заявку подала випадково і навіть не розраховувала, що зможе взяти участь.

“В інтернеті натрапила на сайт, а мені відразу вискочила заявка і я вирішила “заради приколу” написати. Навіть не думала і не розраховувала ні на що, але через кілька днів, вже й забувши все це, мені подзвонили і запропонували піти на конкурс”, – ділиться своїми враженнями дівчина.

Вона також розповідає, що конкурс проходив без телекамер, так як локальні конкурси не транслюють зазвичай. Було близько 15-ти учасниць. У програмі були і дефіле в вечірніх сукнях, і в купальниках, та інші випробування.

Отримавши перемогу у своєму штаті Пенсильванія, Яна у червні буде змагатися за титут Місіс США, який буде проходити в Каліфорнії. Якщо їй вдасться його отримати, то представлятиме Америку на фінальному етапі Місіс Земна куля в Китаї, де будуть учасниці з інших країн.

“Після виграшу почалась підготовка, купляли вбрання на конкурс, замовлення мейкапу, зачіски, проведення благодійності. Щопонеділка організатори проводять конференц-дзвінки, де ми обговорюємо питання і новини, а щосереди у нас проводиться вебінар social-media classes. У цьому конкурсі нам дають фонд- WiN foundation (woman in need foundation) і кожна учасниця повинна провести fundraiser, де збиратиме гроші на цей фонд (це обов’язкова умова)”, – розповідає Яна.

Конкурс Mrs. Globe є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки у віці старше 25 років або які одружені, або є батьками. Це найбільший і найпрестижніший конкурс для одружених жінок у світі. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації Woman in Need у більш ніж 70 країнах світу, які беруть участь у конкурсі.

Яні 26 років і вона проживає в США 2,5 роки. Працює там в одній із компаній. Вона постійно займається благодійністю та випробовує себе в різних сферах. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську.

“Я не ставлю ціль виграшу, та навіть будь-яка участь відкриває нові горизонти та можливості. Це для мене найважливіше”, – додала Яна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Укр Показати IP 15 Квітня 2018 16:38
Свіже ,,м‘ясце,, для Трампа
Джек Показати IP 15 Квітня 2018 18:36
Там в америці такого лєвака вагон
ANT Показати IP 15 Квітня 2018 20:02
Мдя.... це щоб бувша росіянка так в штатах засвітилася, - вся кацапня верещала б що "...расєя пабєділа Амєріку!!!!" А нам, українцям, якщо хтось вискочив вперед, - жаба задавить!!!! аби тільки обі....рати!!!! Такий менталітет, нічого не поробиш....
Микола Показати IP 17 Квітня 2018 15:49
Вітаємо з перемогою та в подальшому перемоги та натхнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus