USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гейкомат, Олег Винник і відома холостячка: як у Луцьку імпровізували. Фото

14 Жовтня 2018 09:28
Двогодинний стовідсотковий ексклюзив – неповторну виставу, зіграну лише один раз, – презентував лучанам колектив київського театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Комедійне дійство «Сексуальне чтиво» столичні актори розіграли в РЦ «Промінь» 13 жовтня.

Насамперед актор «Чорного квадрату», ведучий заходу Юрій Кляцкін зауважив, що повна імпровізація – це родзинка театру. Так, усі учасники дійства наперед не знають, що показуватимуть на сцені, адже безпосередніми режисерами такої своєрідної вистави виступають самі глядачі, які підкидають акторам сюжети.
Загалом усе «Сексуальне чтиво», яке представили в Луцьку київські актори, складалося з кількох раундів. Спершу учасники вистави розминалися і показували міні-сценки на задану тематику. Зокрема, уявляли, щоб було, якби президентом став Володимир Зеленський чи Святослав Вакарчук, якби у світі взагалі не існувало музики, якби в чоловіків був ПМС або якби чоловіки відали, що думають жінки.
Окрім того, актори представили ситуацію, коли чоловік після 10 років одруження вирішив стати геєм та випадок влаштування на роботу до колишнього залицяльника.
До проведення наступного конкурсу колектив «Чорного квадрату» залучив двох глядачок із залу, які демонстрували рух та позу, над якими жартували актори.
У третьому раунді під назвою «Інший варіант» по двоє акторів розігрували ситуацію, обставини якої задавали глядачі. Наприклад, на сцені спершу з’явилися Олег Винник і президент В’єтнаму, які зустрілися в барбершопі, а слідом за ними – син Нікіти Джигурди та продавчиня секс-шопу.
Опісля за участю добровольця із залу актори показали мініатюру про те, як проходить комісія у гейкоматі.
Суть наступного конкурсу «Дубляж» полягала в озвученні одними акторами дійства, яке демонстрували інші. Спочатку глядачі перенеслися до РАЦСу, де розлучалася, бурно з’ясовуючи стосунки, подружня пара, а згодом – до магазину спідньої білизни, де скептично оцінювали наявний асортимент молоді закохані.
Невдовзі актори озвучили грабіжників банку під кадри з фільму «Астерікс і Обелікс», батьків, які дають настанови доньці перед випускним, – під уривок із мультфільму «Принцеса і жаба» та учасників майстер-класу з орального сексу – під суперечку героїв стрічки «Жандарм на відпочинку».
Черговий раунд театр зіграв із місцевою зіркою – холостячкою Іванною Гончарук. Разом із акторами переможниця реаліті-шоу перенеслася в паралельну реальність і представила мініатюру про те, як дружина впрошує чоловіка залишитися вдома з дітьми, аби вона змогла відвідати вечірку.
Наостанок глядачам презентували випадок у жіночій бані в різноманітних жанрах, таких, як жахи, комедійний детектив із елементами драми, індійське кіно, німе кіно в стилі Чарлі Чапліна, фантастика, німецькі кіно та вестерн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus