USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто крокує до Європи швидше за інших?*

18 Квітня 2018 16:04
Мережа «АТБ» втілює в своїй діяльності найсучасніші рішення світової галузі торгівлі, не відстаючи від провідних закордонних колег.

Мешканці нашого регіону, як відомо, дуже вимогливі до сервісу, оскільки дізналися про європейські стандарти значно раніше, ніж люди з інших областей України.

Не виключено, що саме вибагливість працівників та керівництва стала запорукою успіху торговельної мережі «АТБ» на Волині, оскільки для цього підприємства високі вимоги до себе є звичною справою.

Ба більше – ця компанія не припиняє вдосконалюватися та розвиватися, навіть маючи статус галузевого лідера у масштабах усієї держави: наразі в 242 українських містах працюють 929 маркетів цієї мережі; в які щодня (!) ходять на закупи понад три мільйони українців.

Впровадження передових технологій, концепцій і практик – новий тренд у розвитку формату «дискаунтер» у цивілізованих країнах. І в цьому питанні найвідоміша вітчизняна мережа не пасе задніх.



«Поряд з такими європейськими лідерами, як Lidl і Aldi, компанія «АТБ-маркет» розглядає цей розвиток як провідний напрям своєї інвестиційної діяльності на найближчі роки. Зокрема, йдеться про те, що одним із пріоритетних завдань компанії є модернізація магазинів торговельної мережі», – зазначає Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ».

Аби краще розуміти, про що каже експерт, досить побачити оновлені магазини мережі. Вони не схожі на звичні магазини мережі: використано інші кольори в оформленні, в торгових залах більше місця, вдосконалено сервіс, покупцям надають додаткові послуги тощо. Фахівці гідно оцінюють зміни, адже в оновлених маркетах встановлено холодильне та морозильне обладнання останнього покоління, новітня система освітлення, побудована на базі LED-технологій; впроваджено технології утеплення, опалення та рекуперації енергії, які скорочують до 70% витрати на опалення.

«Оновлені магазини мережі – це свого роду експериментальний майданчик, де впроваджено сучасні рішення у сфері роздрібної торгівлі, будівництва та енергозбереження», – пояснює Борис Марков.



За його словами, відкриття подібних торговельних точок не є початком розвитку абсолютно нового формату магазинів, це лише оновлення чинної концепції дискаунтерів. Іншими словами, розширюється площа магазинів, збільшується викладка товарів, створюються комфортніші умови для покупців. Але ціни залишаються тими самими – обґрунтованими та доступними для українців із різним рівнем доходів.

Звичайно, багато мешканців Волині, де вже працює п’ять маркетів «АТБ», хотіли б також побачити оновлені магазини мережі в їхніх містах. Можна прогнозувати, що чекати залишилося не так вже й довго. Компанія поступово реконструюватиме діючі торговельні точки. У поточному році по всій країні такі зміни відбудуться у 50 маркетах. Крім того, всі нові магазини (площею від 800 кв. м) одразу відкриватимуться у новій концепції. Якщо сьогодні загальна кількість «диво-АТБ» становить трохи більше чотирьох десятків, то вже до грудня цей показник істотно зросте.

Ну а пересічні покупці отримають не просто комфортне обслуговування, а й європейський сервіс, якого так прагнуть. Адже мешканці Волині мають підвищені вимоги до комфортності закладів торгівлі. Вважаємо, що «АТБ» ці вимоги задовольнить якнайшвидше.



Микола ХАРЧЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роберт Боберт Показати IP 19 Квітня 2018 13:41
Коли буде активними 80% кас чи більше, тоді поговорим про серві. а якщо працює 10-50% кас, то все інше пустий пліт крокодилам в Амазонку транслюйте. ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus