USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Комфортно влітку і взимку, – ЖК «Caramel Residence»*

23 Липня 2019 15:04
Прохолодно в спеку і тепло в холодну пору. Чи можна досягти такого комфорту без вентиляторів, кондиціонерів, обігрівачів? Якщо говорити не про зимовий період, то такого ефекту абсолютно реально досягти завдяки грамотному будівництву і утепленню фасадів.

Навіть у спекотну погоду можна оцінити переваги утеплених фасадів. Завдяки ізоляційному шару в таких приміщеннях комфортно і прохолодно, навіть сонячна сторона не дошкуляє, адже надмірне тепло не проникає через стіни. І це – дуже великий плюс на користь утеплених фасадів. Теплоізоляція фасадів перешкоджає теплообміну між повітрям всередині приміщення і повітрям на вулиці. І це створює ефект термосу: стала температура зберігається, а мешканці не відчувають різких перепадів температур, тож їм комфортно і затишно.

Крім того, ізоляційний шар захищає зовнішні стіни від надмірної вологи, що у волинському кліматі не менш актуально. В будинках, де проведене якісне утеплення фасадів, мешканці не хвилюються через сирість стін і появу грибка. Це ж стосується і тих ситуацій, коли частина стін знаходиться в постійній тіні – нестача світла і тепла, яка з різних причин не проникає до стіни теж може призвести до сирості в приміщенні.

Тому, навіть влітку в утеплених будинках набагато комфортніше, аніж у тих, де цих робіт не виконали. І саме влітку, між опалювальними сезонами, найкраще утеплювати зовнішні стіни багатоповерхівок. Адже восени і взимку мешканці уже відчують ефект від цих енергозберігаючих заходів. Адже грамотно утеплені стіни зберігають до 70% тепла. І в результаті це суттєво економить кошти, витрачені на комунальні послуги.

Одна з найефективніших систем утеплення, яка вже давно заслужила довіру професійних будівельників – Baumit. Цей австрійський виробник пропонує всі необхідні для утеплення матеріали, які ідеально підходять за своїм складом і властивостями і в сукупності дають найкращий результат по теплоізоляції. Ці суміші еластичні, стійкі до несприятливих атмосферних впливів. Вона настільки проста в своєму використанні, що навіть якщо потрібно в разі необхідності замінити утеплювач, то клейовий та армувальний склади міняти не потрібно. Виробник настільки впевнений у якості своєї продукції, що запевняє: якісно змонтоване утеплення при дотриманні правил експлуатації обходитиметься без ремонту не менше 25 років.

Саме цю систему утеплення мотнують в ЖК «Caramel Residence», який зводить на вулиці Конякіна Будівельна компанія ЛДБК.

Завдяки тому, що тут не економлять на утепленні, це дозволяє отримати коефіцієнт теплоопору навіть вищий, ніж передбачено державними будівельними нормами. Як результат – тепло в приміщеннях не буде втрачатися взимку, а влітку буде достатньо прохолодно. Тож можна економити не лише на обігріві приміщень, а й не буде потреб встановлювати кондиціонери.

Усі деталі про квартири в комплексі можна отримати за адресою: місто Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клієнт Показати IP 24 Липня 2019 07:04
А проблему з котлами будуть вирішувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus