USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квартира у «Viber» або Нові можливості на ринку нерухомості*

27 Квітня 2017 15:25
Якщо доводилося шукати квартиру для купівлі чи оренди, тоді ви точно знаєте, як непросто може бути знайти ідеальний варіант. Здавалося б, є чимало цікавих, а головне нових оголошень. Втім, телефоном ви чуєте від власника, що житло вже має нових господарів. «Спіймати» найкращу квартиру відтепер стало простіше.

Пошуковий сервіс ЛУН.ua, який пропонує найбільшу в Україні базу житла для оренди чи продажу, розробив принципово новий функціонал. Він значно спрощує пошук квартири і робить його ще зручнішим.

Ідея нового функціоналу – можливість отримувати повідомлення про нові оголошення на сайті у тому розділі, який вас цікавить. Важлива деталь полягає у тому, що вам надходитимуть лише ті пропозиції, які відповідають заданим критеріям пошуку (наприклад, за кількістю кімнат чи конкретним районом міста).

Новий функціонал – нові переваги:

Жодних проблем. Вам більше не потрібно переглядати оголошення кожну годину, щоб не пропустити вигідну пропозицію. Ви спокійно працюєте або відпочиваєте, а система своєчасно інформує вас про оновлення в каталозі.

Рука на пульсі. Можливість першим дізнаватись про нові квартири, а отже мати більше шансів купити чи орендувати житло за найкращою ціною чи у потрібному районі.

Суттєва економія часу. Замість нудного і довготривалого перегляду оголошень на сайті, ви можете провести час з друзями чи родиною.

Аби отримувати повідомлення про свіжі оголошення в каталозі, необхідно підписатись на розсилку, вибравши зручний для вас варіант. Система пропонує повідомляти вас поштою або на один з популярних месенджерів – Viber, Telegram, Messenger. Достатньо вибрати програму, яка найбільше подобається, і налаштувати фільтри пошуку житла.



Команда пошукового ресурсу ЛУН.ua щоденно працює над його вдосконаленням, розширенням можливостей, створенням необхідних умов для пошуку житла. Зручність для користувачів – одне із найважливіших завдань компанії, яке вона успішно виконує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus