USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка вийшла у суперфінал «Голосу.Діти»

17 Грудня 2017 23:40
Лучанка Ліза Яковенко пройшла до суперфіналу телевізійного вокального шоу «Голос.Діти», де побореться з двома іншими учасниками за перемогу.

Це стало відомо 17 грудня під час прямого ефіру на телеканалі 1+1.

Підопічна тренера Наталі Могилевської Ліза Яковенко вразила тренерів та глядачів піснею Тіни Кароль «Ноченька».

Зі слів Діми Монатіка, Лізин феномен у тому, що яку б пісню їй не дали заспівати, вона це зробить по-своєму.
«Я впізнаю її голос серед тисяч голосів і це дуже круто. Я мав змогу попрацювати з Лізою над деякими піснями - ця дівчинка чує кожну пісню абсолютно по-своєму. Ти - особлива. Залишайся такою і нікого не слухай», - порадив Монатік.

Своєю чергою, Наталя Могилевська підкреслила, що виконання Лізи було дуже чуттєвим.

«Ти була особливою навіть для мене. Я не знала, як знайти до тебе підхід, і я вдячна тобі за навчання, адже довірилася тобі та тому, як ти бачиш себе. Твій голос просто неймовірний. Талант - це Божа іскра, яка спалює талановиту людину, але коли вона палає цією пожежею - вона освітлює шлях іншим. Я тобі вдячна за це», - поділилася враженнями від виступу Лізи Натяля Могилевська.

Відтак, у боротьбі за вихід до суперфіналу Ліза Яковенко перемогла іншу учасницю команди Наталі Могилевської Катерину Манузіну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus