USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина, який «замінував» обласну лікарню, посадили на 4,5 року

24 Червня 2019 12:26
За принципової позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області 39-річний лучанин, який повідомив неправдиву інформацію про підготовку вибуху у Волинській обласній клінічній лікарні, втрапив у місця позбавлення волі на 4,5 року, повідомили у прокуратурі Волині.

Удень 7 квітня 2018 року чоловік не надав документів на транспортний засіб, за кермом якого перебував, та чинив злісну непокору працівникам поліції. Опісля ж, коли щодо нього склали адміністративні протоколи за фактом вчинення цих правопорушень, зловмисник під час телефонної розмови погрожував побити поліцейського та застосувати до нього вогнепальну зброю.

За кілька днів, 11 квітня 2018 року, нетверезий чоловік повідомив телефоном на лінію «102» про замінування та підготовку вибуху у Волинській обласній клінічній лікарні. У зв’язку з цим було проведено евакуацію медичних працівників та пацієнтів лікувального закладу. Інформація про підготовку вибуху не підтвердилась.

Особу «мінера» встановили одразу. Під час затримання зловмисника правоохоронцями увечері того ж дня він розбив телефон одного з працівників поліції та завдав тілесних ушкоджень іншому.

Визнавши лучанина винним у вчиненні усіх цих злочинів, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі. Проте зловмисник не погодився із таким покаранням та оскаржив його в апеляційному порядку, домагаючись встановлення іспитового строку. Оскаржили вирок і прокурори.

Суд залишив апеляційну скаргу обвинуваченого без задоволення. Його взяли під варту в залі суду. Відтак чоловікові доведеться відсидіти за ґратами 4 роки та 6 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВВ Показати IP 24 Червня 2019 13:31
Не перебір?
АА до ВВ Показати IP 24 Червня 2019 13:43
Для неадеквата в самий раз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus