USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьк виділив 3 мільйони гривень на лікування та навчання дітей з Прилуцького

23 Січня 2018 11:00
Луцька міська рада виділила 3 мільйони гривень на лікування та навчання дітей з Прилуцької міської ради, втім сільський голова Прилуцького і далі продовжує говорити, що місто не виконує своїх зобов’язань.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постйної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Як розповів директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, на навчання та лікування дітей з Прилуцької сільської ради Луцьк виділив 3 мільйони гривень, також 2 мільйони 500 тисяч гривень було виділено на дороги, 100 тисяч – на ЦНАП, та 45 тисяч – на ФАП.

«Ми плануємо зустрітися з головою сільської ради Валентином Арчибасовим, щоб він пояснив, в якій частині місто не виконує своїх зобов’язань», - зазначив Олександр Озінович.

Зауважимо, що попри бажання депутатів Прилуцької сільської ради об'єднуватись з Луцьком, сільський голова ветував відповідне рішення депутатів, що спричинило розкол в сільській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 23 Січня 2018 13:27
Не розумію, нащо на них міські гроші витрачати? Вони все рівно невдячні, і як тільки так сразу гиркають, що місто їм не потрібне, і воно нічого для них не робить. Треба ці 3 млн пустити краще на міські потреби, а сільрада як не хоче пряником, то хай покусає кнута, може тоді щось зрозуміє, і хай себе спробує у ролі "самодостатньої громади", тільки вже не на словах. Ось тоді і подивимось...
Не розумію Показати IP 23 Січня 2018 13:47
Виділіть 3 млн на добудову школи 27!! Для чого простим лучанам те Прилуцьке?
Марія Показати IP 23 Січня 2018 14:15
І якого ж пряника місто дало? Асфальт розікрали, Маршрутка їздить 1 раз в день. І чому 19-ка? Чому би не продовжити № 8 чи 28? Вони короткі маршрути. В усі села маршрутки їздять цілий день, а в Прилуцьке 1 раз.Всі працюють в Луцьку, податки платять в місто, а в поліклцініці не обслуговують. На кожний прийом плати 50 грн .
Цинік до Марія Показати IP 23 Січня 2018 15:01
Чому б взагалі не переписати всю схему руху маршруток Луцька під потреби конкретно жителів Прилуцького? В будь-якому місці є райони звідки важче вибиратись, в яких немає хорошого транспортного сполучення. Принцип "хочеш добиратись зручніше- переселись у кращий район" буде діяти, і нікуди ніхто не дінеться. З Дачного наприклад 103-ю і 107-ю швидше можна добратись, але ж вам і це не підійде - там немає "атракціонів нєслиханной щєдрості" по фіксованій ціні в 4 грн (зараз). Не цікавились скільки звідти треба заплатити, щоб приміром до Варшавки дістатись? То поцікавтесь, перед тим як питати "І якого ж пряника місто дало?" Вам в Прилуцькому сильно цікаве освітлення і тротуари на Гулака-Артемовського? Так аналогічно і тут до асфальту в Прилуцькому, і хто і як його "розкрадав". А взагалі - лучанам треба просто перед депутатами міськради питання ставити, чиї вони інтереси представляють і на що фінансування виділяють.
Оксана до Цинік Показати IP 27 Січня 2018 23:04
"Важче добиратись" це по вашому маршрутка 1 раз в день? Чи пішки з дитиною з Сапогова в Ківерці через ліс? Чи може Радянської кілометри на зупинку в Дачне??? А податки з більшость населення жителів нашої (та і не тільки нашої) с/р ідуть вам! Так що можете і нам хоть на щось вділити та "допомогти"!
Цинік Показати IP 23 Січня 2018 14:44
Просто скопіюю сюди свій коментар до іншої статті - https://www.volynnews.com/news/society/silrady-hotovi-obyednatysia-z-lutskom-na-svoyikh-umovakh/ "Ввести нарешті картку лучанина і контроль над пільгами і соціальними послугами (в частині - кому саме вони надаються). А сільради - хай думають і вирішують, як їм краще жити і в якому статусі, Не забуваючи що інша громада їх фінансувати не повинна."
володиир Показати IP 23 Січня 2018 21:13
до яких пір можна принижуватись Лучани та керівники міста майте гордысть - приміськы маршрути кысерцывського напрямку ідуть до 40 кварталу . Ковельського до АС2. з Підгаєць до АС1 повинні гроші заробляти Луцькі перевізник .а заїзджі а біля ПРОМЕНЯ н зупинці відстой маршруток Ковельського напрямку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus