USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Концерт «Океану Ельзи» у Луцьку: у міськраді спростували обман очільника волинського «Голосу»

19 Червня 2019 16:20
Закиди щодо перешкоджання міською радою у проведенні концерту гурту «Океан Ельзи» у місті Луцьку є безпідставними - запевняють у Луцькій міській раді. Це виключно повноваження суду. Про це йдеться на сайті міськради.

Нагадаємо, 18 червня на особистій сторінці в соціальній мережі координатор політичної партії «Голос» у Волинській області Віктор Левандовський опублікував коментар щодо місця проведення концерту гурту «Океан Ельзи»:

«Ми мали наміри розмістити концерт Вакарчука на Театральному майдані Луцька. Міська рада сказала: «Не положено. Робіть на іподромі». Ми сказали: «Іподром, так іподром!!!». Початок – 20 червня о 20:00. Вхід вільний (безкоштовно/задурно). Запрошуйте друзів, сусідів та друзів сусідів».



У Луцькій міській раді пояснюють, що інформація не відповідає дійсності. Луцька міська рада не наділена правом заборони проведення заходів, це виключні повноваження суду.

До міської ради надійшло повідомлення від ТОВ «С’юзі Продакшн Україна» про намір 20 червня провести концерт гурту «Океан Ельзи» на Театральному майдані міста. Виконавчий комітет не заперечував проти цього, про що й повідомив листом заявників.

Проте, представники Національної поліції України озвучили рекомендації щодо перенесення концерту з Театрального майдану на територію іподрому в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з питань безпеки. Тому міська рада, у свою чергу, запропонувала уповноваженому представнику ТОВ «С’юзі Продакшн Україна» Андрію Герасименку розглянути можливість перенесення заходу відповідно до рекомендацій органів правопорядку.

Провівши особисті консультації з правоохоронними органами, представник компанії повідомив міську раду про згоду щодо зміни місця проведення концерту гурту «Океан Ельзи».

Тож закиди щодо перешкоджання міською радою у проведенні концерту гурту «Океан Ельзи» у місті Луцьку є безпідставними.

Окрім цього, Луцька міська рада надає сприяння в організаційних моментах, зокрема, в питаннях тимчасового перекриття вулиці Глушець на час проведення концерту та інших.

Однак, у разі бажання провести вказаний концерт на Театральному майдані міста, як і раніше, Луцька міська рада заперечувати не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Коні Показати IP 19 Червня 2019 17:32
Ми проти цього! Іподром наш! В раховуючи що їх багато- для них має бути спеціально відведенне місце за профілем - **ЗЛОДРОМ!!! Пропонуємо Брище! Хай там бісяться всі!
корови до Коні Показати IP 19 Червня 2019 22:10
Ми хочемо руських биків і за гроші!!!
Активіст Показати IP 19 Червня 2019 18:13
Не з того Левандовський починає. То срач перед офісом, то наклеп на міську раду. Що далі?
До активіст Показати IP 19 Червня 2019 18:32
Неподобство! На САМУ міську раду...
До активіст Показати IP 19 Червня 2019 18:34
Далі...вибори!!!
Лучанин Показати IP 20 Червня 2019 19:08
Чудовий український україномовний гурт з патріотичними позиціями хоча дати концерт, хоч і з нотою агітації, а місцева луцька влада, яка хоч не завжди переконливо, але все ж працює на благоустрій лучан, сприяє проведенню. Не розумію, з чого роздувати лихо
Лучанин Показати IP 20 Червня 2019 19:10
Кораще забророніть концерт очільників російського культурного середовища в нашій країні, врємя і стєкло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus