USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Місто мого серця: Київстар знайомить із найкрасивішими локаціями нашого міста, а за фотозвіти з прогулянок роздає призи*

16 Вересня 2021 15:33
Рання осінь – найкраща пора для прогулянок своїм улюбленим містом і нового погляду на добре знайомі місця. Київстар пропонує мешканцям Луцька п’ять добре знайомих локацій, прикрашених об’єктами сучасного вуличного мистецтва. Відвідавши всі локації на маршруті, можна виграти новенький флагман Samsung Galaxy S21 або бездротові колонки JBL Flip 5 Eco Edition. Кожен учасник прогулянки гарантовано отримає приємні сувеніри. Для цього потрібно показати свої фото з локацій у фірмовому магазині Київстар (пр. Волі, 4).

На маршруті мешканців міста і його гостей чекають:

Photo Point – рамка у вигляді смартфона на пр. Президента Грушевського, 2;

Charge Point – яскрава лавка, де можна відпочити та підзарядити свій смартфон. Цей артоб’єкт поряд – на вул. Ковельській, 2;

Sound point – артоб’єкт у вигляді навушників розташований на пр. Волі, 2;

Selfie Point – артоб’єкт у вигляді руки з телефоном на пр. Волі, 10;

– фінішна точка маршруту – Winner Point – у фірмовому магазині Київстар на пр. Волі, 4. Тут можна отримати подарунок і взяти участь у розіграші головного призу.

Кожна локація на маршруті символізує безмежні можливості для спілкування і розваг, які ми отримуємо завдяки мобільному зв’язку й інтернету: вільно діліться фотографіями з друзями у соцмережах чи ведіть відеорепортажі для своїх знайомих у месенджерах, слухайте музику чи дивіться кіно, читайте та навчайтесь, телефонуйте друзям по Україні!

Адже разом із тарифом «Смачний» абонент отримує:

– 20 000 МБ якісного 4G-інтернету. До речі, мережа 4G від Київстар є найбільшою в Україні, а інтернет від оператора – найшвидшим;

– безліміт у мережі Київстар;

– 300 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів.

Тож рушайте на прогулянку улюбленим містом разом із Київстар, робіть фото на локаціях, показуйте їх працівнику фірмового магазину оператора й отримуйте гарантований подарунок або можливість виграти класні гаджети – новенький смартфон Samsung Galaxy S21 чи бездротові колонки JBL Flip 5 Eco Edition.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Вересня 2021 15:54
"Киїстар"новий оператор?
Анонім Показати IP 16 Вересня 2021 22:05
в компанії Київстар падають продажі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus