USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На що здатна термальна вода*

14 Грудня 2018 09:00
Важлива речовина в косметичних засобах

Сучасна жінка відповідально ставиться до підбору косметичних засобів. Шкіра обличчя відображає наш характер, наслідки шкідливих звичок, вікові зміни, але в перш за все вона демонструє оточуючим, як ми турбуємося про себе. Тому вибір крему – це важлива процедура, що вимагає уважності. Обов'язково потрібно ознайомитись не тільки з призначенням обраного продукту, але й поцікавитись його складом.

Список інгредієнтів завжди починається з води. Це значить, що цього компоненту у рецептурі найбільше і тут виникають сумніви в ефективності такого засобу. Ми кожного дня вмиваємось, але стан нашої шкіри, крім очищення, ніяк не змінюється. Зморшки, неприємний жирний блиск, лущення, почервоніння залишаються на місці, а зволожуюча дія відчувається не більше 30 хвилин.

Частка води в косметичних засобах складає до 60%, та цей компонент виконує технічні функції:

узгоджує дії інших компонентів;

регулює консистенцію продукту;

прискорює взаємодію інгредієнтів між собою та зі шкірою;

розчиняє деякі складові та прискорює їх активність.

Виробники використовують не воду з водогону, а стерильну рідину, що не містить мікробів, та вона є суто допоміжним інгредієнтом. Але якщо в складі косметичного продукту присутня термальна вода, ситуація змінюється, бо завдяки цьому компоненту, засіб отримує додаткові корисні властивості.


Унікальні властивості термальної води

Розглянемо, як впливає термальна рідина на властивості крему для обличчя на прикладі продукції французького бренду La Roche-Posay, яка виготовляється на основі води з природного джерела, що має таку ж назву. При додаванні її до косметичних засобів, вони отримують такі цілющі властивості:

знімають свербіж, почервоніння та запалення ;

зволожують та тонізують поверхню епідермісу;

створюють комфортні відчуття при нанесенні засобу.

Оздоровчий ефект досягається завдяки присутності у складі рідини селену у високій концентрації. Наукові дослідження підтвердили, що ця речовина уповільнює процес старіння, відновлює пошкоджені ділянки шкіри та відновлює їх імунітет.

Бренд Ла Рош-Позе пропонує різноманітні засоби, що належать до аптечної косметики і розроблені спеціально для оздоровлення шкіри. Ознайомитись з каталогом цієї торгової марки ви можете на сайті Мakeup.com.ua.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2018 17:11
А, що, особі на фото 35 років? Чи все ж таки 16, коли і без всяких мазюкалок все ок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus