USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Однокімнатну квартиру в «Суперновій» можна придбати лише за 16 тисяч доларів*

15 Серпня 2017 10:54
Одна із сучасних новобудов у Луцьку для всіх, хто шукає якісне та комфортне житло, підготувала привабливу пропозицію. Загалом спорудження житлового комплексу «Супернова» розпочалося тільки рік тому. А вже до кінця 2017 року заплановано здати в експлуатацію два перші будинки, а навесні 2018 року – черговий, третій. Окрім того, від моменту старту продажу вже розкуплено близько 70 % квартир в одному з найцікавіших і найкрасивіших мікрорайонів Луцька, що на перетині вулиць Львівської та Потебні.

Тож, якщо ви бажаєте отримати просторе, комфортне та якісне житло з розвиненою інфраструктурою та надійною системою безпеки, варто поспішати. До того ж, із нагоди Дня будівельника компанія «Інвестор», яка працює над спорудженням «Супернової», має вигідну пропозицію: однокімнатна квартира загальною площею 38,44 квадратних метри за умови 100-відсоткової оплати коштуватиме лише 16 тисяч доларів. На додаток клієнт одержить готовий авторський дизайн і кошторис ремонту.
«Клієнт отримає зручну, продуману в плануванні квартиру. Перед штукатуркою ми заклали кабелі електропостачання, сигналізації та телебачення, до будинку підвели оптичні волокна, що забезпечить мешканцям швидкісний інтернет. Встановимо відеонагляд, систему контролю доступу, обгородимо ділянку, наймемо охорону, зробимо зовнішнє освітлення, тобто забезпечимо безпеку та комфорт», – розповів директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.
Та додав, що загалом ЖК «Супернова» нараховуватиме 8 будинків загальною площею 42 тисячі квадратних метрів (752 квартири на 10 поверхах), а до кінця 2019 року заплановано здати четвертий і п’ятий будинки, роботи над якими розпочалися нещодавно.
Представники компанії «Інвестор» завжди готові йти назустріч своїм клієнтам. Зараз, наприклад, налагоджують співпрацю із двома банками щодо системи іпотек, завдяки якій першочерговий внесок клієнта становитиме 30 % від вартості квартири. Надалі власник щомісяця виплачуватиме певну суму, залежно від загальної ціни квартири й терміну розбивки (до 20 років). Андрій Разумовський підкреслив, що щомісячна виплата становитиме в середньому вартість оплати оренди квартири в Луцьку.

Забудовники ЖК «Супернова» переконують, що головна перевага мікрорайону – місце розташування (поряд – парк на 200 гектарів і мальовничі береги Стиру). Тож види, які відкриваються із вікон і балконів, просто фантастичні.
«Вулиця Львівська не надто популярна в Луцьку. І коли я вперше згадував її назву, мені потім доводилося ще вмовляти клієнтів приїхати й подивитися на будівництво. Але коли вони приїздили сюди (на місце майбутнього будівництва «Супернової», – ВН), то питань більше не виникало. Так само і в мене, коли я вперше приїхав сюди з архітектором, не виникло жодних сумнівів. Це місце фантастичне і другого такого в Луцьку вже не буде. Це недалеко від центру міста, звідси видно замок Любарта, можна пройтися пішки до Стиру… До того ж, у планах міста є реконструкція дамби, через яку можна буде виходити до парку», – розказав директор компанії «Інвестор».
Ще одна суттєва перевага «Супернової» – неперевантаженість забудови та вдале використання простору. Завдяки цьому навколо будівель залишиться вдосталь місця для дитячого садка, спортзалу, паркінгу, мінімаркету, салонів краси, аптек, кафе, відпочинкових і дитячих майданчиків.

«Тут буде зовсім інше життя. Просторо буде не тільки в під’їздах і квартирах, а й надворі. Ми подбаємо про озеленення, висадимо дерева, посіємо газон, встановимо систему поливу», – відзначає Андрій Русланович.
Детальніше про будівничі процеси, своєю чергою, розповів директор ТзОВ «Бетон Брук Сервіс», яке виступає фірмою-підрядником, Сергій Стрихарчук. Він акцентував, що після купівлі квартири власнику залишиться тільки провести косметичний ремонт, адже у помешканнях виконуються всі загальні будівельні роботи та частину внутрішніх, зокрема оздоблювальних.
«Наше будівництво досить енергоощадне. Ми до цього серйозно підходимо: використовуємо, наприклад, металопластикові вікна з двокамерними склопакетами, які дозволяють економити тепло, належно утеплюємо будинки. До того ж, використовуємо тільки якісні будматеріали, які мають відповідні сертифікати й обов’язково йдуть із гарантіями. Кожному клієнту, який отримує у власність квартиру, ми передаємо цілий пакет сертифікатів і гарантійних листів», – зазначив Сергій Сергійович.
Окрім того, в рамках будівництва у квартирах облаштовують індивідуальні опалювальні системи зі встановленням газових котлів «Bosch» і радіаторів опалення, зовнішні та внутрішні системи електрозабезпечення, теплі підлоги в санвузлах, коридорах і кухнях, а також засклені лоджії.

Щодо організації будівельних робіт Сергій Стрихарчук відзначив, що «терміни будівництва досить стрімкі»: «Ми намагаємося організувати роботу так, щоб у нас було мінімум простою. Нам можуть перешкодити тільки погодні умови, а всі інші складники процесу, які нам підконтрольні, ми відпрацьовуємо так, аби швидко рухатися вперед. Лише рік тому ми стояли на порожньому місці, а зараз – уже на 35 метрів вище (на даху будівлі, – ВН)».
Отримати детальнішу інформацію про ЖК «Супернова» можна, звернувшись до відділу продажів (вул. Цегельна,28; тел.: 096 030 20 10, 095 030 20 10) або перейшовши за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 15 Серпня 2017 11:43
скільки будуть коштувати внутрішні роботи, а також яка орієнтовна щомісячна вартість обслуговування будинку ??
Майже 7 років Показати IP 15 Серпня 2017 12:46
треба отримувати зарплату в 5 тис. грн при цьому нічого не їсти і не пити, ні за що не платити. І буде аж ОДНОкімнатна... може, ще ж інфляція?..
бритва оккама Показати IP 15 Серпня 2017 21:55
так це ж копiйки! отримаю зарплату та бiжу купувати.
я Показати IP 17 Серпня 2017 10:06
скільки там будинків??? виглядає як гетто
Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 16:10
а чого на останньому фото юпітер в труселях? мабуть вже купив квартиру недорого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus