USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Оптимістичний і самий крутий»: соцмережі про загиблого голову Шацької ОТГ

16 Листопада 2017 07:00
Очільника Шацької ОТГ, життя якого трагічно обірвалось ввечері 15 листопада, запам’ятали як позитивну, добру, щиру людину. А також як одного з найкращих представників місцевого самоврядування Волині.

В селі Голоби надвечір 15 листопада Mercedes, в якому з партійних зборів з Луцька повертався Сергій Віннічук, активістка «Батьківщини» Любов Маригода, керівник районної організації ВО «Батьківщина» Ольга Сахарук влетів в лісовоз. Сергій Віннічук та Любов Маригода загинули на місці пригоди, за життя водія та Ольги Сахарук досі боряться лікарі.

«Завжди усміхнений, виважений та щирий», - таким запам’ятав Сергія Віннічука виконувач повноважень міського голови Луцька Григорій Пустовіт.
«Один з найкращих представників місцевого самоврядування Волині», - так про загиблого каже депутат Волиньради Михайло Імберовський.
«Веселий, оптимістичний і самий крутий…», - пригадує покійного Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.
«Найкращих людей та прекрасних господарників забирають від нас», - пише в мережі працівник штабу УКРОПу Віталій Ляцевич.

Голова ОТГ Віктор Корінь.
Голова ОТГ Віктор Корінь.
Журналістка Світлана Мех.
Журналістка Світлана Мех.
Заступниця голови Волинської ОДА Світлана Мишковець
Заступниця голови Волинської ОДА Світлана Мишковець
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus