USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Остання дорога додому: Івана Мерченка зустріли у Луцьку

18 Травня 2017 08:19
Військовослужбовця Збройних сил України Івана Мерченка, який служив на сході у складі 24-ої окремої механізованої бригади, востаннє зустріла рідна Волинь. Траурний кортеж проїхав містом, після чого вирушив до рідного села юнака.

Цього разу зустріч військового була менш велелюдною, як це буває зазвичай – до кортежу долучилися лише дві автівки активістів «Автомайдану України» та волонтерського центру «Серце патріота».

Івану Мерченку, який помер на Луганщині, було лише 22 роки. Відомо, що він служив у 24-ій окремій механізованій бригаді. Сам хлопець – родом з села Береськ Рожищенського району. Сьогодні односельчани, рідні та близькі зможуть віддати останню шану юнаку, який захищав Україну на сході від російської агресії.

Поховають солдата в рідному селі сьогодні, об 14:00 год.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus