USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Овації, шоколадки та букети: рок-романтики «Без обмежень» запалювали лучан. Фото

14 Листопада 2018 08:29
Численні букети, солодкі подарунки та неймовірні овації після патріотичних та романтичних треків – відомий український гурт Без обмежень вдруге за рік відіграв у Луцьку свою найновішу платівку «Буду з тобою!».

Концерт відбувся 13 листопада у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Як і попереднього концерту, численні шанувальники гурту заполонили концертний зал, тож організатори змушені були доставляти навіть додаткові стільці.
Перший треком концерту став «Буду з тобою!» з однойменного альбому.

«Ми приїхали до вас вже не пам’ятаю, який раз, але кожен раз, як вперше. Тому сьогодні ми приїхали перший раз», - звернувся фронтмен Сергій Танчинець до луцької публіки після першої пісні та додав, що музиканти зіграють всі треки з нового альбому та найкращі пісні з попередніх трьох.
Однак, варто зазначити, що шанувальники зовсім не розділяли пісні гурту та зустрічали оваціями кожен трек. Зокрема, музиканти зіграли актуальну композицію «Листопад», «Хочеш», «До небес», «Хто я», «Кохана», «Воля».
«Без обмежень» грали не лише романтичні треки про кохання – рокери виконали «Моя країна», присвятивши її всім, хто здобуває майбутню у війні перемогу. Танчинець розповів, що пісня написана у далекому 2006 році та входила в альбом під назвою «UNDERGROUND», однак команда вирішила її реанімувати, давши нове життя та включивши до нової платівки, зважаючи на події в Україні.
Закінчивши офіційну прем’єру нових пісень, розпочали блок хітів, серед яких «Без неї ніяк», «5 хвилин» та «Тону». До слова, протягом виступу Сергій Танчинець не втомлювався отримувати квіти, а дехто з маленьких лучан дарував музикантам шоколадки.
Зігравши останній трек концерту та подякувавши луцькій публіці, «Без обмежень» відправилися за куліси, однак вдячна луцька публіка покликала музикантів на біс, тож фанати мали змогу послухати ще кілька пісень гурту.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus