USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Патріот України і Луцька», – військові підтримують Ігоря Палицю*

18 Липня 2019 18:16
Ветерани і військові на парламентських виборах вболівають за кандидата у народні депутати, голову Волинської облради Ігоря Палицю. Адже знають, що він – патріот, якому небайдужа доля держави, державник, який відстоюватиме права й інтереси наших захисників.

Зокрема голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович нагадав про співпрацю Ігоря Палиці зі спілкою та його допомогу у будівництві реабілітаційного центру ветеранів війни в Афганістані на озері Світязь:

«Я буду голосувати за Ігоря Петровича Палицю, людину-патріота своєї Батьківщини. Патріота Волині і патріота міста Луцька. Це людина, яка співпрацювала з Волинською обласною спілкою ветеранів Афганістану з 2012 року. Допомогла увіковічнити пам’ять загиблих ветеранів війни в Афганістані. Людина, яка з 2012 року допомагала і допомагає у співпраці та будівництві реабілітаційного центру ветеранів війни в Афганістані на озері Світязь. Думаю, цього року ми його закінчимо. Людина, яка, пропрацювавши в обласній раді, показала високий професіоналізм. Високу виважену позицію по відношенню до державності. Я голосую за Ігоря Палицю, за людину, яка є патріотом своєї держави».
Величезну подяку за підтримку ветеранів, військовослужбовців висловив учасник бойових дій з колишньої 51-ї ОМБр Павло Ковальський та запевнив, що на парламентських виборах буде підтримувати Ігоря Петровича Палицю, оскільки вірить в цю людину.

«Ця людина дуже і дуже поблажливо відноситься до ветеранів. Дай йому, Боже, здоров’я! І хай йому зілля-дивосил прибавляє свіжих сил, а щасливії літа колосяться аж до ста», – побажав історик, ветеран Другої світової війни Іван Глущук.

Кандидат історичних наук, ветеран Другої світової війни Вадим Кудь розповів про матеріальну підтримку та небайдужість до проблем ветеранів:

«Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ми маємо можливість проводити зустрічі ветеранів. Крім того, є матеріальна підтримка до Дня людей похилого віку, до інших видатних подій, вручають подарунки, приділяють увагу. Тому я думаю, що наші ветерани підтримають Ігоря Петровича на виборах».

Як зазначила дружина загиблого воїна АТО Наталія Твердохліб, Ігор Палиця допомагав її чоловікові, коли той тяжко хворів, а після його смерті виділив значну суму, щоб допомогти вдові, матері двох дітей зробити ремонт у квартирі.

«Це чуйна людина, яка допомагала моєму покійному чоловікові, коли він хворів. Після смерті чоловіка допомагав мені. Вважаю, що такі люди потрібні нашій державі», – каже Наталія Твердохліб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus