USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу 5 школи у Луцьку - затор через ДТП

19 Червня 2017 09:13
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди на проспекті Перемоги у Луцьку утворився великий затор: автівки й тролейбуси стоять аж до мосту, а люди виходять з громадського транспорту і йдуть пішки.

Як з'ясувалося, нетверезий водій легковика врізався в авто, яке стяло на світлофорі, та авто відкинуло до паркану.

В аварії ніхто не постраждав, проте машини зазнали серйозних ушкоджень.

Наразі авто винуватця евакуювали, рух поступово відновлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Катерина Показати IP 19 Червня 2017 09:54
От у таких ідіотів потрібно права забирати взагалі, без права відновлення! Ще й штраф впаяти, такий щоб мінімум рік відробляв. Один так попаде, потім другій, третій, як приклад іншим, то може цих алкоголіків на дорогах поменшає!
віто Показати IP 19 Червня 2017 11:30
Дев*ята ранку, а це опудало вже п*яне і за кермо сідає. Гадаєте, високі штрафи або позбавлення прав цьому завадять? Та ніколи! Такі ід*оти будуть їздити без прав. Лише позбавлення волі та майна.
Достали алкаші за ке Показати IP 19 Червня 2017 11:43
П'яниць за кермом треба розстрілювати на місці скоєного ними ДТП. Тоді може щось зміниться і будуть мати якийсь пострах.
він Показати IP 19 Червня 2017 12:22
не вже а ще скоріше всього
Василь Показати IP 19 Червня 2017 12:33
Нічого не змінить ні збільшення штрафів, ні посилення відповідальності (аж до розстрілу) поки будуть Депутатські, прокурорські, адвокатські, ментовські .........Зміниться тільки коло всі будуть рівні перед Законом. Наділі, а не на словах!
Катерина до Василь Показати IP 19 Червня 2017 16:23
Чомусь всі вимагають змін від депутатів, прокурорів, поліцейських, але чомусь ніхто не хоче мінятися сам! Треба в першу чергу починати з себе! Все починається з елементарного: перестати порушувати правила дорожнього руху, переходити дорогу на ЗЕЛЕНЕ світло і по ЗЕБРІ (а не як швидше), викидати сміття в УРНУ, а якщо її поблизу немає, то нести сміття до тих пір, поки урну не знайдете, а не кидати на асфальт, з думкою про те, що влада винувата, бо урн поблизу не має, тому і викидаю куди хочу! Перестати харкати на асфальт, цими випаровуваннями дихає суспільство (і Ваші діти у том числі), не вигулькувати собак на дитячих майданчиках та території шкіл. Сидіти в черзі в державних установах, а не видзвонювати кумів, братів, сватів, щоб "по блату" без черги отримати ту чи іншу послугу. Всі хочуть рівності, але не тоді коли щось стосується особисто його. Тому в першу чергу мінятися треба самим. І буде терпимими один до одного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus