USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Поліція відкрила кримінал за фактом побиття луцького муніципала

8 Лютого 2020 12:53
За фактом нанесення тілесних ушкоджень працівнику муніципальної варти Луцька відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, інспектор муніципальної варти Андрій Вілюк потрапив до лікарні увечері 4 лютого після того, як його побили базарники, які виступають проти перенесення центрального ринку.

Тоого вечора він разом з іншими інспекторами прибув на ринок, щоб виконати рішення депутатів Луцькради про примусовий демонтаж павільйонів. Однак тоді, через бездіяльність поліції, яка мала б забезпечити виконання рішення міської ради, та провокаторів, які підігрівали людей на скандали, між муніципалами та підприємцями зав’язався конфлікт. В результаті якого травмувалось троє людей, серед яких і Андрій.

«В якийсь один момент підійшло декілька людей і почали зривати шеврони, жетони, шапку. Якось так воно все...буквально декілька секунд часу, дуже швидко були нанесені удари ззаду в голову і спину», – коментує інцидент муніципал.

Наразі чоловік перебуває у лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень працівнику муніципальної варти.


Нагадаємо, днями Луцький міськрайонний суд ухвалив рішення, відповідно до якого поліція незаконно вилучила техніку, якою демонтували Старий ринок, не мала права оглядати працівника департаменту муніципальної варти, вилучати його особисті речі, елементи форменого одягу та нагрудну камеру. Також поліція незаконно застосовувала силу при незаконному обшуку. За декілька годин після цього невідомі бруківкою розбили 3 вікна в приміщенні департаменту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 8 Лютого 2020 13:02
Поліція вже інша. Втручатися у ваші розборки не буде ніколи. Вже раз поставили на коліна та познущались над побратимами з беркута. Висміяли на всю Україну. Достатньо. Більше такого бардака не буде. Можете бити один одного, різати та калічити або навіть обніматись та цілуватись в засос один з одним, а потім знову битись, поліція втручатись не буде. А подасте заяви до правоохоронніх органів чи позови до суду один на одного, то поліція буде обставини події розслідувати.
Думка до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 28 Квітня 2020 04:27
ви гниди вже все просрали
Правдоруб Показати IP 8 Лютого 2020 13:36
Може його свої побили ?
Анонім Показати IP 8 Лютого 2020 13:55
Я сьогодні впав,вулиці не посипані,кругом лід!!!другий день.Теж піду напишу заяву в поліцію на бездіяльність відповідних за це органів.Хай розбираються.
ігор луцький до Анонім Показати IP 8 Лютого 2020 15:13
Не заважайте своїми дурницями їм працювати.Вони 24 години на добу працюють над порятунком Перлини Волині.А через 2 дні все розтане.
Народна прокуратура Показати IP 8 Лютого 2020 14:04
Інколи, коли дивишся, як ці муніципали поводять себе з нещасними старенькими, які продають вирощену власними руками продукцію на ринках Луцька, виникає непереборне бажання зробити так само як і з цим "худорлявим" муніципалом. Кожен має пам'ятати, що будь-який його вчинок тягне за собою відповідні наслідки.
АТБ Показати IP 8 Лютого 2020 14:31
Ганьба базарникам!!!
Луцьк Показати IP 8 Лютого 2020 14:47
Ой-ой! Слово "Базарник" відсутнє в базі! Будь ласка, перевірте правильність написання.
Цікавий Показати IP 8 Лютого 2020 16:13
Згідно якого Закону України т.зв. "муніципали" мають право застосовувати силу до немуніципалів? Взагалі, на основі якого ЗУ вони створені? Чи законні?
Голодний і Злий Показати IP 8 Лютого 2020 18:30
Він сам впав (зима на вулиці - слизько), а за рахунок луцьких платників податків виспиться в лікарні, ще й премію отримає. Нехай ці "поборники правди" один одного на тротуарі фоткають біля департаменту муніцепальної поліції. Вони люблять свої авто там паркувати. В мене таке передчуття, що це не останній який сам впав, це тільки початок.
З викруткою і цвяхом Показати IP 8 Лютого 2020 19:03
Базарники, озброєні викрутками - дуже небезпечні! Стережіться! Дасть Бог, може ложки і стаканчики не братимуть з собою, це ж чистий кримінал!
Чо Показати IP 9 Лютого 2020 21:53
Вигодованець з бюджету міської ради
Міхо Показати IP 10 Лютого 2020 11:24
Потрібно на сторінці подачі петицій на розгляд міської ради створити петицію про ліквідацію Луцької муніципальної варти, як органу, що без потреби дублює функції Національної Поліції, та даремно проїдає гроші міського бюджету м. Луцька. За час існування муніципальної варти у місті не відбулося жодних позитивних змін : на зупинках і у всіх громадських місцях як курили, так і курять, собак вигулюють на дитячих майданчиках, де тварини справляють нужду, в дворах вживають спиртні напої і т.д.
Не лучанин Показати IP 10 Лютого 2020 14:45
Мало дали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus