USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко через ЦВК і Нацраду з телебачення хоче не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3»

13 Лютого 2019 09:11
Порошенко через депутата від БПП Олександра Черненка із залученням чиновників ЦВК і Нацради з телебачення, намагається не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3». Про це на своїй сторінці в мережі написав журналіст Олександр Дубінський.

З його слів, у його розпорядженні опинилося листування і аудіо-файли переговорів депутата БПП Олександра Черненка та помічника Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ПОРОШЕНКО ВИКОРИСТАВ АТОВЦІВ ДЛЯ АТАКИ НА ЗЕЛЕНСЬКОГО: ОПУБЛІКУВАЛИ ПЕРЕПИСКУ ЗАМОВНИКА

«В цьому листуванні депутат, який курує Комітет виборців України, обговорює з президентом, як не допустити появи на екранах серіалу «Слуга Народу-3».

Для цих цілей фігуранти планують використовувати ЦВК і Нацрада з телебачення і радіомовлення.

При цьому Черненко повідомляє, з якими чиновниками і як він співпрацює. Окрім того, говорить про залучення до інформаційної кампанії проти Зеленського видання «Радіо Свобода».

Потім від АП приходить вказівка ​​з написання новини на сайт Комітету виборців, яка була опублікована через 45 хвилин після отримання завдання», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патріот Показати IP 13 Лютого 2019 10:36
Як же вони нічого не розуміють, що не може бути в такій країні такої прірви у статках між владуями і простими людьми!!! Ви подивіться як в інших країнах, саме яскраво це видно по процвітаючих Скандинавських країнах! А в нас у владу йдуть збагачуватись, а не служити людям! Хочеш бізнес - не лізь у владу!!! Допоки таке буде, нічого гарного не буде в Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus