USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Прибудинкова територія ЖК «Caramel Residence»: якість у найменших деталях*

12 Травня 2020 10:00
Кожен дбайливий господар намагається якнайкраще облаштувати свою оселю та обійстя. Не дарма вислів «як для себе» сприймається синонімом якості та надійності. Адже досвід переконує: краще один раз заплатити більше, але зробити все якісно, аніж спокуситися на дешевизну, але в результаті періодично ще і ще витрачати гроші на ремонт. І йдеться як про власне оселю, так і про облаштування території навколо.

Це правило стосується не лише приватних садиб та їх обійсть. Воно так само підходить і до міської багатоповерхової забудови та прибудинкової території.

Адже що купують клієнти у забудовника? Лише квадратні метри? Насправді, не зовсім. Якщо вникнути, то стає зрозуміло, що у вартість квартири входять і матеріали, з яких зведений будинок, і комплектація (вікна, двері, проводка, штукатурка, труби і подібне), і утеплення. А ще – облаштування прибудинкової території. І, насправді, якщо після заселення мешканцям доводиться самотужки облаштовувати власний двір, то влітає він у копієчку. Бо ж хочеться зробити для себе. Якісно. Надійно.
Так, на жаль, є випадки, коли, намагаючись зменшити витрати, забудовники економлять на неочевидних речах, які одразу і не зауважиш: установлюють дешеві лавки, які за рік-два ламаються чи з яких лущиться фарба, або ж засівають територію газоном, який треба часто стригти і, відповідно, витрачати на це гроші. Або встановлюють два ліхтарі на весь двір і вважають, що цього достатньо. Або не монтують смітників біля відпочинкових зон, і мешканці витрачають свої кошти для їх встановлення. Чи облаштовують дитячий майданчик з неякісних матеріалів, які швидко зношуються і наражають дітей на небезпеку. Перелік можна продовжувати до нескінченності.

Тож ідеальний варіант – придбати квартиру в багатоповерхівці, де вже якісно облаштована прибудинкова територія, причому, виконані ці роботи на совість. Саме такий підхід у роботі у луцької компанії ЛДБК. Турбуючись про кожну дрібницю, забудовник співпрацює тільки з надійними партнерами, облаштовуючи прибудинкову територію ЖК «Caramel Residence».
До прикладу, якість елементів дитячого майданчика, який буде встановлений безпосередньо на території, підтверджують численні сертифікати, у тому числі й міжнародні. Гірки, гойдалки, ігрові елементи виготовлені на великих виробництвах, а не в кустарних умовах. Сусіднє дитяче містечко «Карамелька», розташоване з ініціативи забудовника у прилеглому парку, – цьому доказ, адже за майже три роки з часу його відкриття, не було нарікань на якість.
Те ж саме стосується й вуличних тренажерів, які вже днями будуть встановлені та змонтовані біля комплексу. Вуличні ліхтарі фабричні, дизайнерські та сертифіковані з гарантійним терміном експлуатації. На металеві елементи лавок, які тут встановлять, буде нанесена спеціальна фарба, аби захистити від корозії. Уся територія достатньо освітлюється. А ще вона обладнана системою відеонагляду, що пропонує далеко не кожен забудовник.
Біля будинку оформлений ландшафтний дизайн, рослини підібрані невибагливі за доглядом, які підходять до міського середовища. Територія майже скрізь встелена геотекстилем – спеціальною захисною плівкою, яку вкладають під тротуарну плитку, на газони та клумби. Геотекстиль захищає ґрунт від ерозії, тротуарні доріжки не просідають, а бур’яни на цих ділянках не проростають.
Досконалість та якість у найменших деталях. Саме так виглядає турбота про майбутніх мешканців ЖК «Caramel Residence». Адже тут будують житло як для себе.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus