USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Щодо головного транспортника Луцька проведуть службове розслідування

18 Квітня 2018 10:21
На розгляд виконавчого комітету Луцької міської ради був висунутий проект рішення «Про затвердження переліку зупинок на автобусних маршрутах та маршрутах електротранспорту», одна начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Кукішев був не готовий відповісти на запитання членів виконкому, тож відносно нього проведуть службове розслідування.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Член виконкому Михайло Щур, зауважив, що вулицею Архітектора Метельницького, 2 не їздить громадський транспорт, однак у списках на цій вулиці є зупинка. Проте Віктор Кукішев не зміг цього пояснити, а закликав до виступу свою колегу по управлінню. До того ж начальник управління транспорту та зв’язку не зміг відповісти на питання, за яким принципом будуть облаштовані нові зупинки та об лаштовані старі, сказавши, що за зверненням громадян та відповідно до ПДР.

«Як ви хочете доповідати членам виконкому, якщо зовсім не готові до питання?», - запитав у Кукішева виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Тож, він доручив провести службове розлідування та притягнути до відповідальності начальника управління транспорту та зв’язу за неготовність доповідати по проекту рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
льотчицяадвокатка Показати IP 18 Квітня 2018 10:35
Прикармила
Носатий дядько Показати IP 18 Квітня 2018 10:49
"кукіш с маслом" або ж дуля з маком
олег Показати IP 18 Квітня 2018 11:10
зате це ****о добре знаэ як і за що треба пыдняти цыни на маршрутки
скептик Показати IP 18 Квітня 2018 13:05
мдяяяяя...... з такими спецами ми в еуропу точно приїдемо
Артур Показати IP 18 Квітня 2018 13:29
А хто його пролобіював? Чий родич-друг, хто знає?
sos Показати IP 19 Квітня 2018 10:57
А у нас так завжди ,як що людина починає працювати,то комусь вже не подобається,а саме краще нічого не робити,як це було у минулі роки і тоді буде все добре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus