USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Топ-3 кращих занурювальних блендерів*

2 Квітня 2020 09:53
Кількість побутової техніки стрімко зростає, а для того, щоб її правильно обрати, необхідно слідкувати за тенденціями і розбиратись в основних моментах. Останнім часом великим попитом користуються такі практичні і компактні пристрої, як занурювальні блендери, це багатофункціональна техніка, яка стане хорошим помічником жінкам на кухні.

Щоб не помилитись у виборі, віддавайте перевагу моделям відомих виробників, які гарантують високу якість.

Які занурювальні блендери найкращі?

Лідерами сучасного ринку є:

- Bosch MSM 6S50B;

- Braun 4200 MQ9087X;

- Philips HR 1670.

Перша модель має 12 швидкостей і фірмову технологію Quattro Blade. Потужності в 750 Вт цілком достатньо для побутових запитів сучасних користувачів. Перевагами Bosch MSM 6S50B є тиха робота, хороша комплектація і зручна ергономічна ручка з якісним покриттям. Це надійний пристрій від відомого виробника, який гарантує надійність своєї продукції.

Braun 4200 MQ9087X має 11 насадок, тому може вважатись універсальним пристроєм для побутових потреб. Ручка має зручну форму, а ножі – леза для подрібнення, за рахунок чого шматочки виходять рівними. Це досить потужна модель – 1000 Вт, її занурювальна частина зроблена з металу, що гарантує довгий строк служби і безпечність експлуатації. Пристрій працює тихо і не розбризкує продукти.

Блендер Philips HR 1670 порадує користувачів десятьма швидкостями, він чудово впорається з льодом і має турборежим. Швидкості регулюються плавно і зручно. Із основних переваг пристрою: швидке миття, низький рівень шуму, ергономічність і сучасний дизайн.

Де купити занурювальний блендер?

Якщо ви хочете бути впевненими у тому, що купуєте дійсно фірмову техніку, то віддавайте перевагу асортименту відомих спеціалізованих магазинів. Занурювальний блендер тут можна купити відносно недорого і з офіційною гарантією від виробника. Досвідчені консультанти допоможуть вам з вибором моделі під особисті вимоги і дадуть вичерпну відповідь на всі ваші питання. Довіряйте лише перевіреним виробникам і магазинам!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus