USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Цінуємо клієнтів, бо вони нам довіряють», – луцька Будівельна компанія ЛДБК*

16 Липня 2020 09:00
Успішні та впевнені у собі, мудрі та надійні, так в Будівельній компанії ЛДБК характеризують своїх клієнтів.

«Наші клієнти – активні, успішні люди, які цінують свої кошти і не бояться інвестувати в якість. Вони готові чекати здачі будинку з моменту його початку будівництва, бо знають, що ми – надійна компанія, яка дотримується заявлених термінів. Вони цікавляться новими тенденціями в будівництві, запитують про всі нюанси: від матеріалів до документів. Наші клієнти приймають рішення, зважуючи всі аргументи, а не на емоціях. І це особливо приємно, бо ми розуміємо, що наші клієнти – впевнені в собі, відповідальні люди», – наголошує керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.

Саме турбота про клієнтів – основа усіх проектів, які реалізовує компанія, пояснює Ірина. Для того, аби мешканцям в ЖК «Caramel Residence» було безпечно, забудовник облаштовує за власний кошт відеонагляд, контрольовані в’їзди. Подбали тут і про безпеку для найменших: дитячий майданчик надійно огороджений, щоб батьки не хвилювалися за своїх дітей. Не менш важлива і зручність.

«Ми розуміємо, наскільки нашим мешканцям важливий комфорт. Тому ми максимально спрощуємо їм життя: надійно утеплюємо фасади, щоб взимку не довелося надто багато платити за опалення. Тому і обрали якісний і дорогий котел Vaillant. Ми максимально готуємо квартири до ремонту: рівна стяжка, штукатурка, розведена електрика та сантехніка, встановлені розетки, щоб можна було якомога швидше приступити до оздоблювальних робіт. Ми не економимо на вікнах та вхідних дверях і після покупки квартири їх ніхто не міняє. Здебільшого у нас купують житло для себе, своїх дітей та батьків, і ця довіра для нас найцінніша», – зазначає вона.

Увага до клієнтів та їхніх потреб стосується навіть прибудинкової території, адже комплексне будівництво не обмежується лише зведенням житлової площі. На території все – від ліхтарів до смітників та лавок вибране так, щоб воно слугувало якомога довше. До прикладу, фарби на металевих деталях антикорозійні, а не звичайні дешеві. Дитячий майданчик та вуличні тренажери замовлені у надійних, сертифікованих виробників. А зелені насадження вибирали так, щоб за ними було легко доглядати.

«Ми також дослухаємося до клієнтів і їх порад. До прикладу, планування нового будинку буде якраз відображенням їхніх побажань. Приємно, що клієнти нам довіряють, і залишаються з нами й надалі. Вони часто дзвонять до нас після того, як вже отримають всі документи, заїжджають на каву, щоб дізнатися наші новини, часто зважуються і на повторну покупку. І це для нас – найвища оцінка нашої роботи, адже квартира – це все-таки не дрібничка», – пояснює Ірина Кушпель.

Разом з тим у компанії підкреслюють, що завжди підтримують своїх мешканців навіть після передачі ключів та оформлення документів. на право власності.

«Наші клієнти завжди можуть розраховувати на нашу підтримку. Ми не залишаємо наших мешканців один на один з проблемами, які раптово можуть виникнути. Консультуємо з технічних питань, з приводу ремонтних робіт, коли до нас звертаються», - наголошують у ЛДБК.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus