USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку знайшли тіло вбитої жінки. Доповнено

19 Березня 2017 15:04
У квартирі луцької 5-поверхівки знайшли тіло вбитої жінки: сусіди забили на сполох, коли почули з-за дверей трупний запах, інформує Волинь 24.

Трагедія сталася у квартирі будинку на вулиці Черняховського, 1 (район тролейбусного депо). Тіло знайшли у неділю, 19 березня.

Мешканці будинку, відчувши запах і запідозривши погане, викликали поліцію. Правоохоронці виявили у квартирі на підлозі кімнати тіло жінки – 55-річної господині квартири.

На тілі знайшли сліди, ймовірно, колото-різаних ран. Втім, експерти не роблять остаточних висновків, адже тіло нещасної почало розкладатися, що ускладнило огляд.

За висновком експертів смерть настала не менше трьох днів тому. Розкладання тіла пришвидшило тепло у квартирі.

Сусіди стверджують, що жінка зловживала алкоголем і «мала скандальний характер». Як відомо, чоловіка, який жив разом з нещасною, і який підозрюється у вбивсті, уже затримали. Втім, правоохоронці наразі відмовляються давати коментарі, посилаючись на таємницю слідства.

Як згодом повідомили у секторі комунікації ГУ НП у Волинській області, провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 51-річний лучанин, співмешканець потерпілої.

«За фактом умисного вбивства слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Нині вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри в скоєнні умисного вбивства та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

На фото - двір будинку на Черняховського,5, де сталося вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ніцо Показати IP 19 Березня 2017 22:45
рабан таня?
Жах Показати IP 20 Березня 2017 10:12
Може різник той самий, що в с.Рудка-Козинська зарізав двох людей. В них також було 13 та 9 колото-різаних ран!?
Луцьк Показати IP 20 Березня 2017 15:30
НІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus