USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на «зебрі» збили жінку. Відео

23 Жовтня 2018 09:06
Водій автомобіля Polonez збив жінку, яка переходила дорогу на пішоходному переході. Аварія сталася вранці 23 жовтня поблизу супермаркету «Там-Там Express».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

З їхніх слів, потерпіла – молода жінка, віком близько 25 років. Зі струсом мозку та забоями її госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні, загрози її життю немає.

Обставини ДТП з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вася Показати IP 23 Жовтня 2018 09:08
Коли вже це припиниться????????Скільки людей загинули від проклятих авто!!!! Робіть щось влада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Вася Показати IP 23 Жовтня 2018 10:11
вася, ти мабуть максимум їздив на велосипеді. погодні умови треба враховувати як водію так і пішоходу, а не як деколи переходять як курки дурні-лице вперед, зато на пішоході, мені пох. І кому після таких випадків не пох? не пішоходу і не водію мабуть. Проблеми у всіх. у одного з законом у другого відіб'ється на стані здоров'я. І за кордоном ти вася мабуть не був, а то б знав як там пішоходи переходять. (збираються в групки-машина зупинилась-народ перейшов. А не так як внас паравозом будуть іти, поки хтось капота автомобіляч далі не висуне.
про до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2018 18:04
за кордоном швидкість 50
Юрій до про Показати IP 23 Жовтня 2018 19:47
Я 3 місяці жив у будинку вікна якого виходять прямо на цей перехід, повір шановний там мудаки деколи так пролітали наче того переходу там немає. А шо, він піту маху зі спуску набрав і летний герой зашмарканий, а ви тут про курей які з задертим носом і паравозом переходять.
321 до Вася Показати IP 23 Жовтня 2018 11:12
Згадаймо як в школі вчили - підійшов до переходу. ЗУПИНИВСЯ... Підняв дзьоба - ПОДИВИВСЯ вправо, ПОДИВИВСЯ вліво... ПЕРЕКОНАВСЯ в безпечності переходу - почав рух.
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2018 09:52
Родича якого депутата повинні збити щоб на Відродження припинилося нищення здоровья лучан
123 до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2018 14:11
Ніякого, пане любителю гучних заяв. Відродження - це складна для руху магістраль (по 2 полоси- вища швидкість, людна вулиця, багато нерегульваних "зебр"). Відповідно - підвищена небезпека для пішоходів. Оскільки питання "зробити повністю безпечні переходи (наземні чи підземні)" не стоїть, по багатьом причинам - залишається елементарна уважність і здоровий глузд. Які необхідні з обох сторін, зрозуміло.
valdis peish Показати IP 23 Жовтня 2018 11:03
класний відеорегістратор - навіть чітко обличчя людей видно
нострадамус Показати IP 23 Жовтня 2018 15:35
Останнім часом все більше повідомлень, про те, що збили на пішоходному переході. Таке враження, що водіям наплювати на правила руху! Треба посилити покарання за такі випадки.
Дамус Ностра до нострадамус Показати IP 23 Жовтня 2018 16:58
Ну тож ясно висловився водій у відповіді на перший комент - їм не наплювати, але пішоходи мають стояти і чекати, поки їх назбирається група (мінімальну кількість осіб треба ще уточнити) , а тоді повинні швидко і в шеренгу перебігти перехід, і не дай Боже один за одним іти (тобто паравозом), бо це дратує водіїв до такого ступеня, що вони можуть "висунути капот" просто вам на ноги(( Не усвідомлюють, що колись хтось з пішоходів теж втратить терпіння і гахне каменюкою по тому "висунутому капоті".
Пішохід Показати IP 23 Жовтня 2018 21:39
Вчора буквально переходила там, подивилась наліво, направо, зліва машина зупинилась, справа маршрутка притормозила, переходжу __ХОП__ справа маршрутку обганяє машина і прямісінько перед носом мені пролітає. Добре, що я встигла зупинитись, бо все ж продовжувала слідкувати за рухом, але ж не завжди і не всім так щастить..
водій-пішохід Показати IP 21 Листопада 2018 21:27
Є олені і водії і пішоходи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus