USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку патрульний зробив попередження патрульному через болт

21 Вересня 2017 16:23
У Луцьку виник конфлікт між представниками ГО «Автомайдан Волинь» та патрульними поліцейськими через відсутність болта, який закріплює колесо, на автомобілі патрульної поліції.

Це трапилося сьогодні, 21 вересня, на Київському майдані.

Так, представники ГО «Автомайдан Волинь», з їхніх слів, виявили на поліцейському автомобілі несправність – відсутність болта на правому передньому колесі. Автомайданівці викликали на місце події працівника поліції відділу моніторингу, аби скласти протокол на поліцейського Віктора Дрогомирецького, який був за кермом.
Прибувши на місце події, поліцейський Святослав Рищиковець провів розгляд адміністративної справи стосовно Віктора Дрогомирецького. Він заслухав доводи свідків та патрульного, що був за кермом, та оголосив йому усне попередження. Також він зобов’язав патрульного Дрогомирецького, щоб автомобіль найближчим шляхом зі швидкістю понад 10 км/год повернувся в Управління патрульної поліції, що на вулиці Залізничній, 15.

Як розповів голова ГО «Автомайдан Волинь» Сергій Поха, цим подіям передувало те, що вони з друзями їхали автомобілем «Фольксваґен» і побачили порушення, яке було здійснене автомобілем «Мерседес».

«Біля автоколони ми розвернулися, аби під’їхати та подивитися, як працюватимуть працівники поліції – вони не мають відеодоказу цього порушення. Тоді ми побачили, що на транспортному засобі поліції відсутній болт на правому передньому колесі, тож ми вимагали працівника поліції відділу моніторингу, аби скласти протокол на поліцейського, який був за кермом несправного транспортного засобу», - зазначив Сергій Поха.

Також він вказав на чоловіка, який був за кермом «Мерседеса», - ним виявився член Громадської ради при Волинській ОДА Борис Дєчєв. За словами поліцейського Дмитра Штурми, водій «Мерседеса» перетнув подвійну суцільну смугу і патрульні зупинили його, аби оголосити йому усне попередження.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Таки Да Показати IP 21 Вересня 2017 16:34
Поставте патрульним,,активіста" .Хай піариться дармоїд
Просто Показати IP 21 Вересня 2017 16:44
Звільняйтесь хлопці і йдіть мити бурштин. Створите собі громадську організацію і будете рулити як ці мужики. А не слухаєте кожен день бред сивої кобили.
ЦІКАВИЙ))) Показати IP 21 Вересня 2017 16:45
А чому ніхто не питає де "громадський активіст" Дєчев, в якого батько переховуючись від кредиторів втік в Москву і залишив шалені кретити для сина, взяв кошти на Мерседес бізнес класу!!???)Чи не бігаючи по коридорами ОДА він заслужив собі таку винагороду!!?????В європейський країнах притягують до відповідальності як чиновників так і бізесменів і простих людей за незаконе збагачення,а у нас!!???вони активісти!!!???...Чи може це автмобіль охоронної фірми, яка "охороняє волинський ліс від самих себе " даючи перепуски на копання бурштину .І може Гучик разом з Кватирком заради прихильності "самозваних патріотів" перестане закривати очі на їхні безчинства,а замість збагачення таких як Дечев допоможе "Волиньприродресурсу" добувати буршин...
отак Показати IP 21 Вересня 2017 16:52
За словами поліцейського Дмитра Штурми, водій «Мерседеса» перетнув подвійну суцільну і патрульні зупинили його, аби оголосити йому усне попередження.
Анонім до отак Показати IP 21 Вересня 2017 17:51
А Ст. 122 КУпАП не передбачене таке покарання, як усне попередження. Подвійні стандарти? Нова чесна поліція.....
Допитливий Показати IP 21 Вересня 2017 16:53
Це просто солянка: 1) Стосовно поліції: ТАК, вони вже півтори роки їздять без реєстраторів (!), і доводять порушення пдр вони не відео записом, як це робиться в усіх нормальних державах, а РАПОРТАМИ, тобто тим, що самі написали. Це є не правильно. 2) Стосовно стану поліцейських авто, це пздц. Автогосподарство, скажу чемно: байдики б'є, а патрульні мають їздити на поломаних авто, або без належного ТО, бо якщо не захочуть, то або на КПП відправлять, або на вокзал, або в піший, як покарання. Це є не правильно. 3) Автомайдан. ШО??? Як розповів голова ГО «Автомайдан Волинь» Сергій Поха, цим подіям передувало те, що вони з друзями їхали автомобілем «Фольксваґен» і побачили порушення, яке було здійснене автомобілем «Мерседес. Біля автоколони ми розвернулися, ...», - зазначив Сергій Поха. Шо це за брєд??? Побачили порушення, розвернулись, при тому, що там НЕМАЄ де розвернутись, не порушивши ПДР, і замість на водія мерса, почали наїжати на патрульних??? То простіше треба писати: автомайдан захотів ВІДМАЗАТИ свого знайомого, бачивши, що патрульні зупинили їх, і замість допомогти патрульним, в якості свідків, оштрафувати водія мерса за своє порушення, почали відмазувати свого приятеля, нападати у відповідь, а в підсумку причепились до патрульних за поганий стан їхнього авто, яке їм видало безвідповідальне автогосподарство. Завіса.
Евгений Показати IP 21 Вересня 2017 16:56
ВСЁ ПРАВИЛЬНО и ГРАМОТНО ......
лучани Показати IP 21 Вересня 2017 16:57
що вони ніде не працюють? Мають час за болтами дивитися.
Думаю до лучани Показати IP 22 Вересня 2017 09:50
У ,,громадських активістів" а по народному тітушок,така робота - нічого не робити...
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2017 17:01
Роботи на годину знайшли людей 10...а можна ще хочаб підбірку відео з даної ситуації?
Свідок Показати IP 21 Вересня 2017 17:07
Патрульний на камеру заговорив мовою священика - швидко, не ясно, але з правдою мусорською...
Вася Показати IP 21 Вересня 2017 17:07
Краще б той активіст за своїм болтом слідкував...
до водія мерса Показати IP 21 Вересня 2017 17:21
то тобі не ходдоги топтати. їдь шева ограняй
Радіку Показати IP 21 Вересня 2017 17:22
Радік там гайка!!! Гайка в Тойоти!!!
Анонім Показати IP 21 Вересня 2017 18:06
А Фольскваген припаркаваний з порушенням ПДР... чого не складений протокол за порушення ПДР?
Паличка Показати IP 21 Вересня 2017 19:26
Всі євробляхи зібрались - що громадський активіст, що Поха небритий
знаючий Показати IP 21 Вересня 2017 20:14
два брата - колишні гаішнік і разбойнік
сільпух Показати IP 21 Вересня 2017 20:22
може хватить тим активістам хер...ьою займатись? пора вже роботою займатись. купили болта і закрутили, а то ПІАР. це новина світового масштабу. гнати тих активістів. бажано в росію.
Сергій Показати IP 21 Вересня 2017 20:26
Ухх активувались.. А ви подивіться що ті поліцаї собі дозволяють. Мало того то і брешуть людям, однодумців мало в нас тому маємо те на що заслуговуємо.
Світязь Показати IP 21 Вересня 2017 21:30
мене за парковку виписали штраф.без усного попередження.і сказали що вже не дають усних.а тут за подвійну суцільну усне попередження
Цирк Показати IP 22 Вересня 2017 09:09
Реформу бл. Провели, поліцаї не можуть Нічого, прав нуль, ще і адараси мозг виномять. Секаєм медичну реформу....
маша Показати IP 22 Вересня 2017 09:54
Да! сильно попрацювали хлопці. Медаль їм за це. Х.. страдають.
Фома Показати IP 22 Вересня 2017 10:42
Може де той активіст втіхаря викрутив того болта.
євросила Показати IP 22 Вересня 2017 10:48
два де?іла це Велика сила.
Юрист Показати IP 22 Вересня 2017 15:13
А чого не склали протокол на громадян України, які керують тимчасово ввезеними нерезидентами автомобілями (фактично контрабандними), в тому числі на активістів ..ерових?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus