USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вночі жартівник «замінував» нічний клуб «Версаль»

18 Листопада 2017 09:36
Уночі 18 листопада невідомий повідомив правоохоронцям про те, що у нічному клубі «Версаль» у Луцьку захований підривний пристрій.

Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини речниця волинських рятувальників Ірина Варварук, повідомлення про замінування надійшло близько 2-ої години ночі.

На місце події виїхав 1 пожежний автомобіль частини пожежної техніки міста Луцька. На місце також виїхала поліція та швидка. Через повідомення відвідувачів клубу евакуювали.

Замінування виявилося хибним - вибухового пристрою не знайшли.

Як з'ясувалося, так «пожартував» один чоловік, відвідувач кдубу.

Зараз жартівником займаються правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сусід Показати IP 18 Листопада 2017 10:23
А чому ВОлинь24, волиньнюс нічого не пише про збиту дитину біля Патіо де Фіорі???? Мати з дитиною переходила вулицю кравчука біля патіо ді фіорі. Автомобілі, які рухались від Варшавки зупинились, а ДЯТЕЛ , вилетів за повороту від 21 школи і на величезній швидкості збив дитину. Дитина від удару пролетіла 7-10 метрів. Швидка забрала в лікарню. Що далі з дитиною ніхто крім батьків незнає?? Парковака та зона з озелененням біля патіо закриває огляд водіям, водії не бачать що робиться за вигином вулиці. Можливо варто вийти та пошкодити дорогу щоб не літати, чи міська влада нарешті відреагує та дасть вказівку встановити обмежувачі руху (лежічі поліцейські) біля патіо ????? Чи це буде шкодити автомобілям Пащенка енд компані???
Луцьк Показати IP 18 Листопада 2017 10:54
Недешево обійдеться "жартівнику" така витівка. Але як не має мізків, а багато грошей - це діагноз...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus