USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вихователька переводила дітей поза пішохідним переходом. ОНОВЛЕНО

29 Травня 2017 14:34
У Луцьку вихователька перевела групу дітлахів поза пішохідним переходом, до самої ж зебри було якихось 10 метрів.

Свідком цієї «картини» поблизу ТРЦ «ПортСіті» стала лучанка Лілія Данилюк, яка відзняла момент переходу дороги на відео і розмістила у «Фейсбуці». Також відео було направлене у Патрульну поліцію Луцька, інформує «Вісник+К».

«У мене просто шок! І це батьки віддають своїх дітей з впевненістю, що діти під наглядом і у безпеці! Жах», – зазначила авторка відео.



В управлінні патрульної поліції Луцька стурбовані відео, як вихователька луцького дитсадка переводить малечу через дорогу поза «зеброю». Про це йдеться у дописі луцьких патрульних у Фейсбуці.

«Нас дуже стурбувало сьогоднішнє відео, оприлюднене користувчкою Фейсбук Liliya Danilyuk: на відео видно, як вихователька переводить кілька десятків дітей через дорогу, причому до найближчого пішохідного переходу – приблизно 2-3 метри! Діти просто перебігають через дорогу в хаотичному порядку, а водії, тим часом, терпляче чекають, поки ті перетнуть смугу. Це неприпустимо!», - написали патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Люда Показати IP 29 Травня 2017 15:11
Це не вихователька, а вчителька. Діти-школярі. В Порт Сіті зараз безкоштовні кіносеанси
Андрій до Люда Показати IP 29 Травня 2017 15:52
Так, зараз в ТРЦ проходить безкоштовний кінофестиваль. На відео - все ж таки це вихованці одного з дитячих садочків. Дорослих там 3-є, і всі є вихователями. Але це не дає право - так порушувати правила дорожнього руху. Є дозволене місце для переходження вулиці - нащо дітей на небеспеку наражати ?
Люда до Андрій Показати IP 29 Травня 2017 17:06
А який садок?
Лучанин до Люда Показати IP 29 Травня 2017 16:02
Яка різниця?Незалежно хто вона-вона переводить своїх підопічних не на переході.Це грубе порушення дорожніх правил!Який приклад вона показує соїм школярам?
Волинянин до Люда Показати IP 29 Травня 2017 16:07
Батьки подивіться якій вчительці ви довірили своїх дітей!Ось який приклад подає вона своїм школярам-де треба переходити.Сором за таку вчительку.
Вихователька Показати IP 29 Травня 2017 15:46
Пару т*пих к*рей знімають , нема чим зайнятися , кудахтайте собі за пазуху
Патріот до Вихователька Показати IP 29 Травня 2017 16:05
Правильно що зняли і виклали в інет!Щоб бачили батьки цих дітей як вчителька неправильно переводить їхніх дітей.Це грубе порушення ПДР.Наказувати за це треба!
Глядач Показати IP 29 Травня 2017 17:19
Схоже, що виховательки розгубилися. Респект водіям за митєву оцінку дорожньої ситуації - передивився відео декілька раз і складається враження що водії передбачили розвиток подій. Хоч машин мало але перекресття складне, тому виникає питання - маршрут руху дітей узгоджувався? Виховательки - жінки, без дітей їм напевно теж було би страшно переходити. Як "Ведуча" поперла як танк - це від розгубленості та страху. А знімали точно к-ки, цікаво побачити як група наближалася до точки маневра а відео обрізане. Та й нема там 2-х метрів - стартували мінімум з 7 - 10м.
Вихователька до Патр Показати IP 29 Травня 2017 17:32
Бе бе бе...
Анонім до Вихователька до Патр Показати IP 29 Травня 2017 19:08
ти не вихователька ,не підписуйся так,не позорся дитина!
Вова до Вихователька до Патр Показати IP 29 Травня 2017 20:46
Бекати будеш в себе в хліві
вчителька Показати IP 29 Травня 2017 17:37
а вона на звання вчителя тепер взагалі заслуговує??? сором за таких колег...
Віктор Показати IP 29 Травня 2017 20:24
сидять чікі в Порті чаї ганяють і сенсації роздувають) ви краще скажіть -- хто то в Порті на багатьом відомому відео сексом займався, чи бува не одна із вас? А ще скажіть шо там ваша "хвальона" Порт-Сітівська ОХОРОНА? Підлітків у Порті перестали бити до напівСМЕРТІ? Мля, ну два метри до переходу -- це вам не 250 чікулі ви наші чаЙОВІ. Пі.Сі.: Зніміть відос як при вході в ПОРТ зі сторони Чорновола і Карпенка-Карого малолеткі курять, при чому не тільки цигарки
Де ви пішоходний пер Показати IP 29 Травня 2017 20:35
Нет знака - нет перехода? В соответствии с новой редакцией Правил дорожного движения, дорожные знаки имеют четкий приоритет перед разметкой. Однако знак Пешеходный переход, даже если он есть, помогает не всегда. В частности, на злополучной Мельницкой знак перехода установлен, но это не спасло четырех одесситов. А что, если знака нет? Действительна ли полустертая зебра при отсутствии дорожного знака Пешеходный переход? На этот вопрос нам ответила начальник Сектора профилактической работы Управления ГАИ Одесской области Елена Яковенко. - Нет, в этом случае - недействительна. Дорожная разметка, обозначающая пешеходный переход, должна обновляться при наступлении 30-процентной стертости, - согласно действующим ГОСТам. Таким образом, если разметка стерта более чем на 30%, а знака Пешеходный переход рядом нет, то и перехода в этом месте нет. Выходит, если светофор и знак отсутствуют, а "зебра" полустерта, то водитель даже не будет виноват, сбив пешехода?
Олекса до Де ви пішоходний пер Показати IP 30 Травня 2017 14:45
Пішохідний перехід- ділянка проїздної території.........призн.для руху пішоходів........а на перехресті ЗА ВІДСУТНОСТІ ПІШОХОДНИХ СВІТЛОФОРІВ ДОРОЖНІХ ЗНАКІВ ТА РОЗМІТКИ- шириною тротуарів та узбіч. Значить навіть якщо нема ні розмітки ні знаків- водії які повиртають або виїзджають на головну мають пропустити пішоходів. Вчіть правила.
Петрович Показати IP 29 Травня 2017 21:42
За планом згідно яким міська рада дала дозвіл на будівництво цього здоровеного ангару на ймення Порт Сіті -- мав би бути підземний перехід від Варшавського і від дороги на Соборності... Але покійні Романюк і Єремеєв (все коректно пАрішали) от і діти ходять по дорогам -- знаків нема, зебра стерта! Так шо позірам із Порта ПОЗОР
Бабс Показати IP 29 Травня 2017 22:33
Дітей-батькам, вчительку-расстрелять.
Гомер Показати IP 29 Травня 2017 23:37
Наскільки я знаю, то позначається пішоходний перехід і малюється "зебра" в місці, яке найкоротше для перетину проїжджої частини. Тобто там, де вони переходять. А якийсь дурень намалював на самому перехресті.
Доня Показати IP 30 Травня 2017 08:30
Вихователі не виводять дітей на дороги, ви не знали????????????????????Нема чим зайнятись? Реальних проблем не видно? Нехай ця бідна вчителька ще отримає наганяє від директора, розумних батьків! Вам то ж пофіг! Одна зщ другою журналістка взяла б і купу дітей не те щоб кудись завела, а хоч би заставила помовчати 5 хвилин!
сусід Показати IP 30 Травня 2017 08:40
а за водія, чому ніхто не скаже, що він нормальна людина.
Катя Показати IP 30 Травня 2017 08:43
Неправильно намальована зебра. Замість того, щоб знімати відео з Порт Сіті, спокійно попиваючи каву такій справедливій громадянці варто було б зателефонувати до поліції і сказати, що пішохід треба ПЕРЕМАЛЮВАТИ! Бо якщо ним повести дітей, то точно може бути біда!
Водій Показати IP 30 Травня 2017 08:48
По яких правилах намалювали ці ід*оти там зебру?Не виправдовую дорослих,але перехід "ід*отський".Ще й знака напевно немає.
Олег Показати IP 30 Травня 2017 10:43
Зебру майже не видно. Але є знак і світлофор. В супроводі напевно має хтось бути з батьків. Вони ішли на зелене світло для пішохода але не по зебрі. Машин майже не було . Супроводжуючі напевно оцінили дорожню ситуацію щоб зробити такий маневр.
Олекса до Олег Показати IP 30 Травня 2017 14:35
Не пишіть дурниць - сфітлофора там нема. ( машин майже не було)- це цікавий вислів. Супер.
доброзичливець Показати IP 30 Травня 2017 14:49
Ви б краще за своїми працівниками дивились, а не інших звільняєте, і не у вікнах сидіть, а роботу робіть!!!
Mikl Показати IP 30 Травня 2017 21:44
Пішохідний перехід, насправді, краще було б перенести ближче до "Порт-Сіті" та далі від проїзної частини вулиці Карпенка-Карого, оскільки там ширина проїзної частини з"їзду з шляхопроводу менша і видимість краща.
водій буса Показати IP 31 Травня 2017 00:26
а за мене так ніхто нічого і не сказав(((
відповідь до водій буса Показати IP 31 Травня 2017 09:30
Молодець!Зайди в ТамТам,та купи собі цукерку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus