USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

На Волині викрили «ділків», які незаконно робили паспорти

14 Листопада 2017 18:21
14 листопада правоохоронцями викрито та припинено незаконну діяльність підприємця та службових осіб двох територіальних підрозділів Державної міграційної служби в області, які спільно налагодили систему поборів з громадян за сприяння в оформленні паспортів для виїзду за кордон.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

При цьому службові особи підрозділу міграційної служби задля підготовки пакету документів, необхідних для оформлення паспортів, за окрему грошову винагороду вносили недостовірні відомості до офіційних документів, застосовуючи недійсні штампи та печатки.

Незаконно отримані від громадян кошти та ці штампи і печатки вилучені під час проведення обшуків за місцем роботи фігурантів кримінального провадження.

Наразі слідчими органу безпеки провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus