USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затримали псевдомінера «Порт-Сіті»

8 Грудня 2019 09:59
Учора ввечері по 20 годині на лінію служби 102 поліції зателефонував невідомий чоловік і розповів, що в Луцьку в «Порт-Сіті» закладено вибухівку.

На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група, спеціалісти вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області, інформує поліція Волині.

Правоохоронці евакуювали півтисячі людей, ретельно оглянули будівлю та прилеглу територію центру. Вибухонебезпечних предметів і речовин не виявили.

Поліція оперативно встановила, що кримінальне правопорушення скоїв 37-річний лучанин. Його затримали.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Прокуратура Волині повідомила йому про підозру у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Показати IP 8 Грудня 2019 10:32
Волиньпост не пише.
Зрада Показати IP 8 Грудня 2019 12:30
І знову не москаль, а свій придур.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus